Κυκλοφόρησε το 6ο φύλλο της σχολικής μας εφημερίδας

Κυκλοefim6φόρησε το 6ο φύλλο της σχολικής μας εφημερίδας αφιερωμένο περισσότερο στα παιδιά της ΣΤ ‘Δημοτικού που αποχαιρέτησαν το Δημοτικό για να πάνε στο Γυμνάσιο..

Μπορείτε να δείτε όλη την εφημερίδα μας πατώντας ΕΔΩ

Κυκλοφόρησε το 5ο τεύχος της σχολικής μας εφημερίδας

efimer5Κυκλοφόρησε το 5ο τεύχος της σχολικής μας εφημερίδας, μιας εφημερίδας που μυρίζει άνοιξη και Πάσχα!…Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τους κ. Διονύση Σιμόπουλο και Στράτο Θεοδοσίου για την πολύ μεγάλη τιμή που μας έκαναν και αφιέρωσαν χρόνο για να απαντήσουν στις ερωτήσεις που τους κάναμε και λύθηκαν έτσι κάποιες απορίες που διατύπωσαν μαθητές από διάφορες τάξεις του σχολείου μας.  Μπορείτε να  διαβάσετε  την εφημεριδούλα μας ΕΔΩ   

Η φωνή των μικρών Κυπαρισσιωτών

efimerida Μπορείτε να διαβάσετε το 4ο φύλλο της τριμηνιαίας εφημερίδας μας- που κυκλοφόρησε πρόσφατα κι έχει έντονο χριστουγεννιάτικο άρωμα- κάνοντας κλικ δεξιά, στη σχετική  ανάρτησή μας. Από όλους εμάς πολλές ευχές για θετική σκέψη, επιμονή, συνέπεια, φιλία, πίστη στον εαυτό, ομαδικό πνεύμα. Ας εμπεδώσουμε την απάντηση σε μια ερώτηση ζωής:«Πώς αρχίζει η ευτυχία;  Όταν τελειώνει ο φόβος».  Κι ας μην ξεχνάμε ότι:« Η διαδρομή δύσκολη, αλλά η Ιθάκη είναι πάντα εκεί, λαμπερή, και περιμένει όσους προσπαθούν.»