ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΜΑΤΩΝ(ΙΕΠ)

Στην σελίδα αυτή θα υπάρχει ενημέρωση και υποστήριξη μαθητών και εκπαιδευτικών σχετικά με τα θέματα της τράπεζας θεμάτων στο Ημερήσιο και Εσπερινό Γενικό Λύκειο και το ΕΠΑ.Λ. στα Μαθηματικά.Θα υπάρξει επίσης ενημέρωση για οτιδήποτε είναι σχετικό με την διαδικασία επιλογής ή άλλο σχετικό με την Τ.Θ.Δ.Δ.

ΕΔΩ είναι τα σχετικά με την τράπεζα θεμάτων του ΙΕΠ.

Α΄ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ

  • Δείτε όλα τα θέματα που δόθηκαν στο μάθημα Άλγεβρα και Γεωμετρία Α΄Γενικού Λυκείου  τηςΤράπεζας Θεμάτων Διαβαθμισμένης Δυσκολίας του Ι.Ε.Π. σε ένα ενιαίο αρχείο ταξινομημένα ανά ενότητα και Κεφάλαιο. Ένα αρχείο από τον συγγραφέα Μαθηματικό Αναστάσιο Μπάρλα. (ενημέρωση 15/10/2021)

ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΟΥ Ι.Ε.Π.-ΑΛΓΕΒΡΑ Α΄ΓΕ.Λ.

ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΟΥ Ι.Ε.Π.- ΓΕΩΜΕΤΡΙΑΣ Α ΓΕ.Λ.

Β΄ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ 

  • Δείτε όσα θέματα (μέχρι σήμερα) της Τράπεζας Θεμάτων Διαβαθμισένης Δυσκολίας (Τ.Θ.Δ.Δ.) έχουν αναρτηθεί στο μάθημα της Γεωμετρίας της Β΄τάξης του Γενικού Λυκείου μαζί με τις λύσεις τους (από το ΙΕΠ)

ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΤΘΔΔ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑΣ Β ΓΕΛ (ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΠ)

  • Δείτε τα θέματα της Τράπεζας Θεμάτων Διαβαθμισμένης Δυσκολίας (Τ.Θ.Δ.Δ.) του Ι.Ε.Π. για την ΆΛΓΕΒΡΑ Β΄Γενικού Λυκείου όπως έχουν αναρτηθεί στην σελίδα του (χωρισμένα σε θέμα 2ο και θέμα 3ο) καθώς και ανά κεφάλαιο (είναι του 2014 καθώς δεν υπάρχει διαφορά).

ΘΕΜΑΤΑ Β΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΛΓΕΒΡΑΣ 21

ΘΕΜΑΤΑ-ΤΡΑΠΕΖΑΣ-Β΄ΛΥΚΕΙΟΥ-ΑΛΓΕΒΡΑ-ΓΕΝΙΚΗΣ