Ενημερωτικές-Επιμορφωτικές συναντήσεις με εκπαιδευτικούς κλάδου ΠΕ03 Μαθηματικών Νομού Κυκλάδων

Προγραμματίζονται οι επόμενες ενημερωτικές-επιμορφωτικές τηλεσυναντήσεις με τους εκπαιδευτικούς κλάδου ΠΕ03 (και όσους με ανάθεση διδάσκουν Μαθηματικά).

1)Καλούνται οι εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ03 Μαθηματικών των Γυμνασίων του Νομού Κυκλάδων  (και όσες/όσοι διδάσκουν με ανάθεση Μαθηματικά στο Γυμνάσιο) σε ενημερωτική-επιμορφωτική συνάντηση την Τρίτη 21/02/2023 και ώρες 12:00-14:00 με θέμα: “Αξιολόγηση  των μαθητών/μαθητριών στα Μαθηματικά  κατά την διάρκεια του Β’  τετραμήνου-εναλλακτικοί τρόποι αξιολόγησης”.

Ο σύνδεσμος της συνάντησης είναι:

https://minedu-secondary2.webex.com/meet/iokaragi

και θα είναι ενεργός από τις 11:30 π.μ. της ίδιας ημέρας.

2) Καλούνται οι εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ03 Μαθηματικών των Γενικών Λυκείων και ΕΠΑ.Λ. του Νομού Κυκλάδων σε ενημερωτική-επιμορφωτική συνάντηση την Πέμπτη 23/02/2023 και ώρες 12:00-14:00 με θέμα:  “Πορεία της εξεταστέας ύλης στα Μαθηματικά σε όλες τις τάξεις του ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ-Συζήτηση για θέματα της Τ.Θ.Δ.Δ.”

Ο σύνδεσμος της συνάντησης είναι:

https://minedu-secondary2.webex.com/meet/iokaragi

και θα είναι ενεργός από τις 11:30 π.μ. της ίδιας ημέρας.
Παρακαλούνται οι κυρίες Διευθύντριες και οι κύριοι Διευθυντές των Γυμνασίων του Νομού Κυκλάδων να διευκολύνουν τους συναδέλφους να παρακολουθήσουν την τηλεδιάσκεψη αυτή μεριμνώντας, όπου χρειάζεται,  να υπάρξουν οι κατάλληλες αλλαγές στο ωρολόγιο πρόγραμμα  λειτουργίας του σχολείου τους,  ώστε να μην υπάρξει απώλεια διδακτικών ωρών.

Σχετικά με ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Δρ.MΔΕ. Σχολικός Σύμβουλος Μαθηματικών Νομού Δωδεκανήσου. Συγγραφέας βιβλίων μαθηματικών -Ιστορίας και Διδακτικής.


Περισσότερες πληροφορίες

Δείτε όλα τα άρθρα του/της ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *