Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τις επιστημονικές επιτροπές της δημιουργίας τράπεζας θεμάτων Γενικού Λυκείου και ΕΠΑ.Λ.

Το ΙΕΠ καλεί εκπαιδευτικούς και μέλη ΔΕΠ για τη συγκρότηση Επιστημονικών Επιτροπών για τηνΤο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.),  προσκαλεί τα φυσικά πρόσωπα, έλληνες πολίτες ή πολίτες κρατών – μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που είναι Εκπαιδευτικοί της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δημοσίου ή του ιδιωτικού τομέα, Σχολικοί Σύμβουλοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Μέλη ΔΕΠ Α.Ε.Ι. ή Α.Τ.Ε.Ι. καθώς και στελέχη του ΙΕΠ (Σύμβουλοι, Αποσπασμένοι Εκπαιδευτικοί) να υποβάλλουν αίτηση ένταξης στο Μητρώο «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ – ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ‘ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΜΑΤΩΝ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ – ΕΠΑΛ)’» προκειμένου να συνάψουν σύμβαση μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου ως μέλη των Επιστημονικών Επιτροπών που θα συγκροτηθούν για κάθε εξεταζόμενο μάθημα για την παροχή έργου αξιολόγησης των θεμάτων που θα συμπεριλαμβάνονται στην ΤΘΕΔΔ, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρούσα Πρόσκληση και τις ανάγκες της ανωτέρω Πράξης.

Κάντε κλικ στον επόμενο σύνδεσμο για να δείτε την πλήρη ανακοίνωση

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη δημιουργία Μητρώου Εκπαιδευτικών – Εμπειρογνωμόνων για τη Στελέχωση των Επιστημονικών Επιτρόπων της Πράξης «Τράπεζα Θεμάτων Διαβαθμισμένης Δυσκολίας για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (Γενικό Λύκειο – ΕΠΑΛ)»

 

Σχετικά με ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Δρ.MΔΕ. Σχολικός Σύμβουλος Μαθηματικών Νομού Δωδεκανήσου. Συγγραφέας βιβλίων μαθηματικών -Ιστορίας και Διδακτικής.


Περισσότερες πληροφορίες

Δείτε όλα τα άρθρα του/της ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση