Η νέα μας σελίδα “Πανελλήνιες Εξετάσεις” 2014

Παραδίδουμε στην κρίση σας τη νέα μας σελίδα “Πανελλήνιες Εξετάσεις” 2014 ανανεωμένη, εμπλουτισμένη με ταξινομημένο διδακτικό υλικό. Το υλικό που αρχικά χρησιμοποιείται είναι και πρωτογενές (από τον Μ.Π.) αλλά και επιλογή  υλικού από 10 και περισσότερους μαθηματικούς. Τα μαθήματα που υποστηρίζονται είναι:

  • Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής
  • Μαθηματικά Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης
  • Μαθηματικά Ι των ΕΠΑ.Λ.

Η προσπάθεια μας αυτή εντάσσεται στη γενικότερη φιλοσοφία μας για υποστήριξη των μαθητών και των καθηγητών μαθηματικών στο δρόμο για τις πανελλήνιες εξετάσεις. Ως ανθρώπινο δημιούργημα  η σελίδα αυτή έχει σίγουρα πολλά σημεία για βελτίωση και σε αυτό θα θέλαμε τη βοήθεια όλων των συναδέλφων μας με την αποστολή του υλικού τους, την καλοπροαίρετη κριτική τους και τα σχόλια τους. Ο Μαθηματικός Περιηγητής σας εύχεται καλή συνέχεια και δύναμη στο δρόμο των πανελληνίων εξετάσεων και σας υπόσχεται ότι θα είναι κοντά σας μέχρι και το τέλος αυτής της δοκιμασίας.

 Το περιεχόμενο της σελίδας ενημερώνεται κάθε Δευτέρα, εκτός αν υπάρχει έκτακτη επικαιρότητα όποτε η ενημέρωση είναι άμεση.

Σχετικά με ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Δρ.MΔΕ. Σχολικός Σύμβουλος Μαθηματικών Νομού Δωδεκανήσου. Συγγραφέας βιβλίων μαθηματικών -Ιστορίας και Διδακτικής.


Περισσότερες πληροφορίες

Δείτε όλα τα άρθρα του/της ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ →

5 σχόλια σχετικά με το “Η νέα μας σελίδα “Πανελλήνιες Εξετάσεις” 2014”

  1. Αναμένονται να ανακοινωθούν αρχικά τα ΑΠΣ (δηλαδή τα περιεχόμενα) και μετά η διδακτέα-εξεταστέα ύλη. Όχι επίσημα δεν υπάρχει κάποια πληροφορία για το περεχόμενο τους.’Οταν υπάρξει αυτή η πληροφορία θα ανακοινωθεί άμεσα από το Μ.Π.

  2. ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ Β ΚΑΙ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ?

  3. ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΠΠΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ Β ΚΑΙ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ?

  4. Είναι ο σύνδεσμος -σελίδα σε αυτό το ιστολόγιο που έχει τίτλο: “Πανελλήνιες εξετάσεις”. κάνετε λοιπόν κλικ (στο ιστολόγιο αυτό) στο άνω δεξιό τμήμα που λέει ¨Πανελλήνιες Εξετάσεις” και έχετε πρόσβαση στο υλικό

  5. Δεν καταλαβα πως θα μπαινουμε στην νεα ιστιοσελίδα που γράφετε στο παραπανω μήνυμα δωστε οδηγιες

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.