Δευτέρα 27/05/2013, Πανελλήνιες Εξετάσεις: Μαθηματικά Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης:Δείτε τα θέματα, τις λύσεις και τα σχόλια-εκτιμήσεις σε διαρκή σύνδεση από τον Μαθηματικό Περιηγητή

Τ837_mathimatην Δευτέρα, 27/05/2013 ο Μαθηματικός Περιηγητής θα παρουσιάσει τα θέματα, τις λύσεις και τα σχόλια-εκτιμήσεις-συγκρίσεις στα Μαθηματικά της Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης των Ημερησίων και Εσπερινών ΓΕ.Λ (και ΕΠΑ.Λ. ομάδα Β) στις πανελλήνιες εξετάσεις.Συγκεκριμένα θα αναρτήσει τα θέματα αμέσως μόλις δοθούν στην σελίδα του Υπουργείου Παιδείας. Μισή ώρα αργότερα θα υπάρξει ένα πρώτο σχόλιο για τα θέματα. Αργότερα θα υπάρχουν συνεχείς-σταδιακές αναρτήσεις των λύσεων των θεμάτων και στο τέλος θα αναρτηθούν λυμένα όλα τα θέματα όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Επίσης, θα φιλοξενήσουμε τα σχόλια της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας και του mathematica.gr (καθώς και τις προτεινόμενες λύσεις).Τον συντονισμό θα έχει ο Σχολικός Σύμβουλος Μαθηματικών Γιάννης Καραγιάννης.

Σχετικά με ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Δρ.MΔΕ. Σχολικός Σύμβουλος Μαθηματικών Νομού Δωδεκανήσου. Συγγραφέας βιβλίων μαθηματικών -Ιστορίας και Διδακτικής.


Περισσότερες πληροφορίες

Δείτε όλα τα άρθρα του/της ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ →

Ένα σχόλιο σχετικά με το “Δευτέρα 27/05/2013, Πανελλήνιες Εξετάσεις: Μαθηματικά Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης:Δείτε τα θέματα, τις λύσεις και τα σχόλια-εκτιμήσεις σε διαρκή σύνδεση από τον Μαθηματικό Περιηγητή”

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.