Οι λύσεις των θεμάτων προσομοίωσης στα Μαθηματικά Κατεύθυνσης από το lisari.gr

Δημοσιεύουμε σήμερα, κλείνοντας την αυλαία των προτεινόμενων θεμάτων για τις πανελλήνιες εξετάσεις, τις λύσεις των θεμάτων προσομοίωσης των πανελληνίων εξετάσεων στα Μαθηματικά Θετικής και Τενολογικής Κατεύθυνσης που είχαν τεθεί από τον Μαθηματικό Περιηγητή στις 26/04/2013 από τους Γιάννη Kαραγιάννη, Κώστα Μαλλιάκα και Μάρτη Μαρτάκη. Την επιμέλεια των λύσεων είχε ο μαθηματικός Μάκης Χατζόπουλος από το lisari.gr. τον οποίο θερμά ευχαριστούμε.

Ευχόμαστε στους μαθητές επιτυχία και καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις τους. Κάντε κλικ στους επόμενους συνδέσμους για να δείτε τα θέματα και τις λύσεις τους.

Θέματα προσομοίωσης Νο 2 πανελληνίων εξετάσεων στα Μαθηματικά Θετικής και Τεχνολογικής κατεύθυνσης Γ’ ΓΕ.Λ. 2013 (26/04/2013)

Οι λύσεις των θεμάτων (Σύνδεση με το lisari.gr)

Σχετικά με ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Δρ.MΔΕ. Σχολικός Σύμβουλος Μαθηματικών Νομού Δωδεκανήσου. Συγγραφέας βιβλίων μαθηματικών -Ιστορίας και Διδακτικής.


Περισσότερες πληροφορίες

Δείτε όλα τα άρθρα του/της ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ →

5 σχόλια σχετικά με το “Οι λύσεις των θεμάτων προσομοίωσης στα Μαθηματικά Κατεύθυνσης από το lisari.gr”

  1. Συγχαρητήρια για την εξαιρετική σας δουλειά.
    Ένα μικρό σχόλιο για το Α4 (α). Εφ΄ όσον θέλουμε να το χαρακτηρίσουμε (Σ) ίσως θάπρεπε να δοθεί ν φυσικός διάφορος του 0, για να αποφύγουμε τη περίπτωση z=0 και ν=0.
    (Δυστυχώς τα είδα λίγο αργά τα θέματα)
    Καλή δύναμη.

  2. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ ΘΕΜΑΤΩΝ! ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ ‘ΤΣΟΥΧΤΕΡΟΣ’ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ ΤΟ ΘΕΜΑ Δ!! ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΣΕ 18 ΜΑΘΗΤΕΣ -ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑ- ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ -ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ- ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ Δ-3 ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ [2,3] ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΙΓΩΝΟΜΕΤΡΙΚΟ ΚΥΚΛΟ. ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΕΝΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗ.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.