7ο Μαθηματικό Καλοκαιρινό Σχολείο – Λεπτοκαρυά Πιερίας

Το Δ.Σ. της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας προχωρά στη δημιουργία του 7ου Μαθηματικού Καλοκαιρινού Σχολείου (Μ. Κ. Σ.).

Το 7ο Μ. Κ. Σ. θα λειτουργήσει από 30 Ιουνίου – 6 Ιουλίου 2013 στη Λεπτοκαρυά Πιερίας στο Ξενοδοχείο «OLYMPIAN BAY» 4 αστέρων. (Πληροφορίες στον ιστότοπο: www.reahotels.gr). Το ξενοδοχείο βρίσκεται 2 Km απόσταση από τον Εθνικό Αυτοκινητόδρομο Αθηνών – Θεσσαλονίκης και 1000 μέτρα από την αντίστοιχη σιδηροδρομική γραμμή. Το ξενοδοχείο διαθέτει γήπεδα μπάσκετ, τένις, βόλεϊ, βιβλιοθήκη, υπερσύγχρονο γυμναστήριο και αίθουσα ηλεκτρονικών υπολογιστών. Η διαμονή θα είναι σε δίκλινα και τρίκλινα κλιματιζόμενα δωμάτια.

Τα μαθήματα θ΄ αρχίσουν τη Δευτέρα 1 Ιουλίου 9.00 το πρωί και θα τελειώσουν την Παρασκευή 5 Ιουλίου. Καθημερινά τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται σε 5 διδακτικές ώρες, από 9.00 π.μ. – 13.45μ.μ., σε υπερσύγχρονες κλιματιζόμενες αίθουσες, εξοπλισμένες με όλα τα απαιτούμενα εποπτικά μέσα.

Το πρόγραμμα διδασκαλίας, η ύλη και οι καθηγητές που θα διδάξουν, θα τελούν υπό την εποπτεία και επιστημονική καθοδήγηση της Επιτροπής Διαγωνισμών της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.

Δείτε εδώ περισσότερα

Σχετικά με ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Δρ.MΔΕ. Σχολικός Σύμβουλος Μαθηματικών Νομού Δωδεκανήσου. Συγγραφέας βιβλίων μαθηματικών -Ιστορίας και Διδακτικής.


Περισσότερες πληροφορίες

Δείτε όλα τα άρθρα του/της ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ →

Αφήστε μια απάντηση