Πρόσκληση σε εκδήλωση βράβευσης από το Παράρτημα Δωδεκανήσου της Ε.Μ.Ε.

Το Παράρτημα Δωδεκανήσου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (Ε.Μ.Ε.), σας προσκαλεί στην καθιερωμένη εκδήλωση βράβευσης των μαθητών του νομού μας που διακρίθηκαν στους Πανελλήνιους Μαθηματικούς Διαγωνισμούς για το σχολικό έτος 2012 – 2013.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 23 Μαρτίου 2013 και ώρα 6:00 μ.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Ρόδο. (Λεωφόρος Δημοκρατίας, δίπλα στα γήπεδα 5×5).

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο μαθηματικός, συγγραφέας και μεταφραστής κ. Τεύκρος Μιχαηλίδης και η ομιλία του θα έχει θέμα: «Ένα βιβλίο μας αφηγείται την ιστορία του» (Το παλίμψηστο του Αρχιμήδη).

Μετά την ομιλία του κ. Μιχαηλίδη θα ακολουθήσει η βράβευση των μαθητών του νομού μας που διακρίθηκαν στους διαγωνισμούς «Ευκλείδης» και «Θαλής» της Ε.Μ.Ε. καθώς και στους Δωδεκανησιακούς διαγωνισμούς «Εύδημος» και «Ίππαρχος» για την α΄ γυμνασίου. Θέλουμε να τονίσουμε ότι και φέτος η συμμετοχή ήταν μεγάλη και οι διακρίσεις πολλές και μάλιστα από όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου.

Η παρουσία όλων όσων αγαπούν τα Παιδιά και τα Μαθηματικά θα δώσει στην εκδήλωση τη λάμψη που της αξίζει.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                      Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ανανίας Άγγελος                                                 Καρασμάνογλου Αχιλλέας

Σχετικά με ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Δρ.MΔΕ. Σχολικός Σύμβουλος Μαθηματικών Νομού Δωδεκανήσου. Συγγραφέας βιβλίων μαθηματικών -Ιστορίας και Διδακτικής.


Περισσότερες πληροφορίες

Δείτε όλα τα άρθρα του/της ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ →