Ο απολογισμός του Μαθηματικού Περιηγητή για το 2012

Ο Μαθηματικός Περιηγητής την χρονιά του 2012 δραστηριοποιήθηκε στα πλαίσια του ΠΣΔ (Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου) στο πεδίο της ενημέρωσης, με την καθημερινή έγκυρη-έγκαιρη πληροφόρηση των συναδέλφων σε ό,τι αφορά την μαθηματική κοινότητα καθώς και την προβολή της δουλειάς συναδέλφων, αλλά και την υποστήριξη μαθητών με θέματα, διαγωνίσματα, μεθοδολογίες κ.α., ιδιαίτερα για τους μαθητές της Γ΄Λυκείου στα πανελλαδικά εξεταζόμενα μαθήματα και συνεχίζει. Επίσης  o Μαθηματικός Περιηγητής προβάλλει τις πρωτοβουλίες και την όλη δράση του Σχολικού Συμβούλου Ν.Δωδεκανήσου στην σελίδα “Σχολικός Σύμβουλος ΠΕ03” λογοδοτώντας έτσι δημόσια.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους μαθηματικούς από όλη την Ελλάδα που με τον τρόπο τους στήριξαν αυτή την δύσκολη προσπάθεια. Για την πληροφόρηση σας ο Μ.Π. παραθέτει τα στοιχεία της δραστηριοποίησής του:

1. Διαγωνισμός ιστοτόπων mathematica: Ο Μ.Π. έκοψε 1ος το νήμα στις ψήφους, στην επισκεψιμότητα και στην βαθμολογία το έτος 2012.

2. Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο: Οι φίλοι του Μ.Π. ανήλθαν στους 730, ανάμεσα τους σχολικές μονάδες, εκπαιδευτικοί, μαθητές και στελέχη εκπαίδευσης, καθιστώντας το ιστολόγιο από τα πλέον δημοφιλή του ΠΣΔ.

3. Επισκεψιμότητα

Μέσος όρος καθημερινής επισκεψιμότητας: 9000 επισκέπτες

Συνολικά το 2012: 3.200.000 επισκέπτες

Μέγιστη επισκεψιμότητα: 14.300 επισκέπτες

Ελάχιστη επισκεψιμότητα: 4500 επσκέπτες

Τέλος ο Μ.Π. εμφανίζεται στο facebook και στο twitter με το όνομα Μαθηματικός Περιηγητής.

Το 2013 ο Μαθηματικός Περιηγητής θα συνεχίσει, αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες του σε όλα τα επίπεδα (ενημέρωσης, τεχνικά και νομικά θέματα) και σύντομα θα είναι σε θέση να ανακοινώσει τις όποιες πρωτοβουλίες του.

Καλή Χρονιά

Ο Συντονιστής του Μ.Π.

Καραγιάννης Γιάννης

Σχολικός Σύμβουλος Μαθηματικών

Ν.Δωδεκανήσου

Σχετικά με ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Δρ.MΔΕ. Σχολικός Σύμβουλος Μαθηματικών Νομού Δωδεκανήσου. Συγγραφέας βιβλίων μαθηματικών -Ιστορίας και Διδακτικής.


Περισσότερες πληροφορίες

Δείτε όλα τα άρθρα του/της ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ →