Υπεύθυνη δήλωση γονέων και κηδεμόνων για εγγραφή στην ομάδα Game Develpment

Για να συμμετέχει το παιδί σας στην ομάδα Game Develpment του σχολείου θα πρέπει να υπογράψετε και να μου αποστείλετε μια υπεύθυνη δήλωση με την οποία θα επιτρέπεται στο παιδί σας να συμμετέχει στην ομάδα. Η ομάδα θα συνομιλεί το απόγευμα μέσα από την πλατφόρμα webex οπου θα πάρουν βασικές γνώσεις στον προγραμματισμό και στο game develpment με την χρήση της Python!

Η υπεύθυνη δήλωση μπορεί να συνταχθεί μέσα από το gov.gr και το κείμενο που θα ήθελα να περιέχει ( συμπληρωμένο ) είναι:

…… παρακάτω υπογεγραμμέν……………………………………………………………
γονέας / κηδεμόνας τ….. μαθητ… ………………………………………………. του Γυμνασίου Γουμένισσας, δηλώνω υπεύθυνα ότι επιτρέπω στ…….
ανωτέρω μαθητ…… να λάβει μέρος στην ομάδα Game Develpment του σχολείου, η συνάντηση θα γίνεται μια φορά την εβδομάδα μέσα από την πλατφόρμα webex. Γνωρίζω ότι ο στόχος της ομάδας είναι να μάθουν οι μαθητές τις βασικές αρχές του προγραμματισμού. Επιπλέον στόχος να υλοποιήσουν όσα έμαθαν έτσι ώστε να προγραμματίσουν ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι μέσω της γλώσσας προγραμματισμού Python. Για το σκοπό αυτό θα πρέπει οι μαθητές να χρησιμοποιήσουν τον δικό τους προσωπικό ηλεκτρονικό εξοπλισμό και σε περίπτωση βλάβης Ούτε το σχολείο αλλά Ούτε και ο εκπαιδευτικός δεν φέρει καμιά ευθύνη. Επίσης οι μαθητές θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τα προσωπικά τους email για να μπορέσουν να κατεβάσουν οποιοδήποτε πρόγραμμα χρειαστεί για να υλοποιήσουν αυτό τον στόχο όπως π.χ. να κατεβάσουν το visual studio code ή να κάνουν εγγραφή στο github έτσι ώστε να έχουν ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλιο.

https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/psephiaka-eggrapha-gov-gr/ekdose-upeuthunes-deloses

 

Η παρακάτω υπεύθυνη δήλωση θέλω να μου αποσταλεί ηλεκτρονικά στο email μου:

ioanmylon@sch.gr