Έκθεση των κατασκευών Α’ και Β΄Γυμνασίου και βράβευση των μαθητών

Φέτος η έκθεση της Τεχνολογίας της Α΄Γυμνασίου την Τρίτη 30 Μαΐου είχε ακόμα μεγαλύτερη ενδιαφέρον για όσους την παρακολούθησαν. Ρολόγια, και κανόνια, φωνόγραφοι, πικάπ και ραδιόφωνα διαφόρων εποχών, γεφύρια τοξοτά και γέφυρες καλωδιωτές, αυτοκίνητα, μαχητικά και επιβατικά αεροπλάνα, αερόστατα, τρακτέρ, τρένο, λεωφορείο, τροχόσπιτο, ποδήλατο και ζέπελιν, φωτογραφικές μηχανές, καράβια, φάροι και ανεμόμυλοι, λάπτοπ, τάμπλετ, κινητά και σταθερά τηλέφωνα, ραπτομηχανή, ηλεκτρική σκούπα, ψυγείο, φούρνος μικροκυμάτων, φωτιστικό, κονσόλα ήχου και χιονοδρομικό κέντρο, όλα έγιναν αντικείμενο θαυμασμού των μαθητών, καθηγητών και γονιών που επισκέφθηκαν την έκθεση. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές για την προσπάθειά τους!

Στο τέλος του ωραρίου έγινε η βράβευση των μαθητών στο μάθημα της Τεχνολογίας και για τις τρεις τάξεις. Για την Α΄Γυμνασίου τα βραβεία πήραν:

Ο μαθητής Τάσος Ξανθόπουλος για την κατασκευή «καλωδιωτή γέφυρα»

ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ

Ο μαθητής Ζήσης Κοτσαρίδης για την κατασκευή «μαχητικό αεροπλάνο Mirage 2000»IMG_20170530_121326

 

 

H μαθήτρια Κυριακή Κωνσταντινίδου για την κατασκευή «ποδήλατο Penny Farthing»

IMG_20170530_121339

 

Η μαθήτρια Βασιλική Τσακαλίδου για την κατασκευή «ρολόι κολοκύθα Halloween»

IMG_20170530_121230

 

και  o μαθητής Σάββας Πουρουζίδης για την κατασκευή «επιτοίχιο ρολόι».

IMG_20170530_121208

 

Μερικές φωτογραφίες από την έκθεση:

Όλες τις κατασκευές που εκτέθηκαν μπορείτε να τις δείτε εδώ.

 

Παρακάτω φαίνονται οι μακέτες όλων των επιχειρήσεων της Β’ Γυμνασίου:

 

Για τη Β΄Γυμνασίου, το βραβείο για το καλύτερο διαφημιστικό βιντεάκι επιχείρησης το κέρδισε η Γεωργία Δημητράκη, διευθύντρια Μάρκετιγκ της επιχείρησης «μελισσοκομική μονάδα Beezness» του τμήματος Β1. Δείτε το:

 

 

Η ίδια επιχείρηση σήμερα έστησε τα προϊόντα που είχε παράγει στο σχολείο τις προηγούμενες ημέρες, κηραλοιφές και λιποζάν με βάση το μελισσοκέρι, βάμμα και σπρέι πρόπολης, και τα διέθεσε σε μαθητές, γονείς και καθηγητές με μεγάλη επιτυχία!

Έκθεση προϊόντων της Beezness

 

Όλα τα διαφημιστικά βίντεο που ετοίμασαν οι διευθυντές Markenting των επιχειρήσεων δείτε τα παρακάτω:

 

Όσο για το βραβείο της καλύτερης μακέτας αυτό το πήραν οι μαθητές της επιχείρησης «Αθλητικό κέντρο ACP» του τμήματος Β3.

 

Για την Γ΄Γυμνασίου τα βραβεία πρωτότυπων ερευνών και πιο ολοκληρωμένων ερευνητικών εργασιών πήραν η Χαρά Τασιούδη από το Γ2 και ο Ευτύχης Ορφανίδης από το Γ3. Τις αφίσες με τις εργασίες τους μπορείτε να τις δείτε εδώ.

 

Όλοι οι βραβευθέντες μαθητές και μαθήτριες και των τριών τάξεων μαζί!

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΟΜΑΔΙΚΗ1

 

 

 

 

 

 

 

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση