Λογότυπο και Μασκότ!!!

Λογότυπο

Το λογότυπο του έργου μας,  δημιουργήθηκε με τη συμμετοχή όλων των σχολείων! Το σχολείο μας συμμετείχε με τη δημιουργία της κεντρικής κατασκευής:

Η συνάδελφος κ. Μαρία Θεοδωρακάκου έκανε τη σύνθεση, παίρνοντας ένα κομμάτι από κάθε σχολείο που συμμετέχει στο έργο!  Το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό:

Πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο, μπορείτε να δείτε ολόκληρη την παρουσίαση από τη συνάδελφο κ. Σ. Παπαϊωάννου:

https://sway.office.com/AYVBksVa0jGIdPPh?ref=Link

Μασκότ

Σε συνεργασία με το 4ο Νηπιαγωγείο Φαρσάλων δημιουργήσαμε την παρακάτω μασκότ:

Παρακολουθήσαμε στο twinispace, μία παρουσίαση, για να γνωρίσουμε τις μασκότ που δημιουργήθηκαν από τα συνεργαζόμενα σχολεία και ακολούθησε ψηφοφορία. Δημιουργήσαμε ένα πίνακα διπλής εισόδου ο οποίος στην πάνω οριζόντια πλευρά είχε φωτογραφίες όλων των μασκότ και στην κάθετη πλευρά τα ονόματα των μαθητών της τάξης μας. Τα παιδιά καλούνταν να βάλουν ένα σημαδάκι στο σημείο που τέμνονταν η μασκότ που επέλεξαν με το όνομά τους. Στο τέλος έγινε καταμέτρηση και αναδείχτηκε η μασκότ που ψηφίζει το σχολείο μας:

Στη συνέχεια ψηφίσαμε ηλεκτρονικά όπως φαίνεται στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.tricider.com/brainstorming/3Q64GqGsTZZ

Η δική μας μασκότ πήρε την 4η θέση! Νικήτρια μασκότ για το έργο μας αναδείχτηκε η μασκότ  «The Heart Friend», που δημιουργήθηκε από  τα Νηπιαγωγεία  2nd Kindergarten of Plagiari and 9th Kindergarten of Ampelokipi:

Μπορείτε να δείτε στιγμές από την ψηφοφορία, των σχολείων, σε μια παρουσίαση που μας ετοίμασε η συνάδελφος κ. Ανθή Ζήση, πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.canva.com/design/DAEM1QAM7Ns/view?utm_content=DAEM1QAM7Ns&utm_campaign=designshare&utm_medium=link&utm_source