Ολοκλήρωση προγράμματος eTwinning «Μένουμε σπίτι…..Μαζί»

Το 2ο Νηπιαγωγείο Φαρσάλων στη διάρκεια της δύσκολης περιόδου που διανύσαμε, λόγω της πανδημίας του COVID 19, συμμετείχε στο eTwinning έργο “ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ..ΜΑΖΙ” με στόχο την αντιμετώπιση των ιδιαίτερων  εκπαιδευτικών και μαθησιακών  αναγκών  που προέκυψαν από τον εγκλεισμό.

Σκοπός του έργου ήταν κυρίως η ενεργοποίηση των παιδιών εκτός σχολικής τάξης, το χρονικό διάστημα κατά το οποίο παρέμειναν κλειστά τα σχολεία. Μέσα από το έργο αυτό εκπαιδευτικοί και μαθητές/τριες όλης της χώρας  κατάφεραν να επικοινωνήσουν και να εκφραστούν, καταφέρνοντας  να συνεχιστεί η μαθησιακή διαδικασία και η επαφή των μαθητών-εκπαιδευτικών, για το χρονικό διάστημα που οι σχολικές μονάδες ήταν κλειστές.

Στο διάστημα των τριών μηνών τα παιδιά με την πολύτιμη βοήθεια των γονιών τους συμμετείχαν σε 12 διαφορετικές αποστολές που του ανέθετε ο φίλος τους Άκης Σπιτάκης.

Ευχαριστούμε τις ιδρύτριες του έργου κ.κ. Ζαχαρία Μαρίνα και Ευαγγελοπούλου Αριάδνη καθώς και όλη τη συντονιστική ομάδα, για τη δυνατότητα που μας έδωσαν να συνεργαστούμε και να αλληλεπιδράσουμε με παιδιά και εκπαιδευτικούς από περίπου 200 σχολεία.  Ακόμη ευχαριστούμε τους γονείς και τους μικρούς μαθητές μας που συμμετείχαν στο έργο στην δύσκολη αυτή περίοδο που περάσαμε .