My Site

My Site mandion

Δημοσιεύθηκε στη tesla | Σχολιάστε

web camera larissa

Webcam Live

Δημοσιεύθηκε στη tesla | Σχολιάστε

mandion

εδώ

Δημοσιεύθηκε στη tesla | Ετικέτες: | Σχολιάστε

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΟΙΧΑΛΙΑΣ – ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ

http://gym-oichal.tri.sch.gr

Δημοσιεύθηκε στη tesla | Σχολιάστε

Σωτηρακόπουλος -Μανταίος αδικία ότι γίνεται με ΑΕΛ

Ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΑΕΛ Γιώργος Μανταίος έκανε δηλώσεις στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ σχετικά με τις αντιδράσεις των οπαδών λόγω της αδικίας εις βάρος της ΑΕΛ, όπως επίσης και για ότι αφορά στην προσφυγή της ΠΑΕ στην ΕΠΟ.

«Ο κόσμος έκανε υπομονή σε όλη τη διάρκεια της σεζόν παρότι έβλεπε τις αρνητικές διαιτησίες εις βάρος μας, διότι έχει πολύ  υψηλό ποδοσφαιρικό κριτήριο απ’ όλα όσα έχει ζήσει δίπλα από αυτήν την ομάδα. Άλλωστε κι εμείς είχαμε κάνει λάθη στο σχεδιασμό. Όμως τώρα βλέποντας την αδικία να ξεπερνά κάθε όριο με τις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις των αρμόδιων φορέων αποφάσισε να κινητοποιηθεί. Θεωρούμε ότι ήταν λογικό και αναμενόμενο, αφού ο φίλαθλος κόσμος της Λάρισας διαισθάνεται ότι παίζονται παιχνίδια στην πλάτη του»

**Σε σχέση με την προσφυγή της ΠΑΕ  κατά της επικύρωσης της βαθμολογίας της Super League είπε:

«Εμείς σαν ΠΑΕ αυτό που διεκδικούμε είναι η απονομή δικαιοσύνης , καθώς αν αποδειχθεί ότι υπήρξαν εγκληματικές συμπεριφορές ο πρώτος που πρέπει να ωφεληθεί είναι τα θύματα αυτών των συμπεριφορών και όχι κάποιος άσχετος. Δεν γίνεται να μπαίνουν το σπίτι σου και να σε κλέβουν και όταν ανακαλύπτονται τα κλοπιμαία να επιστρέφονται σε κάποιον άλλον και όχι σε εσένα».

Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, στη σημερινή Πέμπτη 14)7 SportDay, τάσσεται ανοιχτά υπέρ της ομάδας μας και δίνει το δικό του στίγμα στην όλη κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά το άρθρο:

Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει την …ικανότητα να διώχνει τους σοβαρούς από τον χώρο. Ο Μυτιληναίος κι ο Κοντομηνάς παλιότερα, όπως ο Τσακίρης πιο πρόσφατα πρέπει να μετάνιωσαν την ώρα και τη στιγμή που έμπλεξαν σε μονοπάτια που δεν ταίριαζαν με την ποιότητα και το χαρακτήρα τους. Ο Κώστας Πηλαδάκης ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που προσφέρουν στο ποδόσφαιρο και απορώ πως αντέχει ακόμα με αυτά που βλέπει.

Η παρουσία του όλα αυτά τα χρόνια είναι υποδειγματική και το ότι η Λάρισα επί των ημερών του ξαναγύρισε από την τρίτη κατηγορία στη Σούπερ Λίγκα και βγήκε στην Ευρώπη θα έπρεπε να αρκεί. Το ότι πήρε και κύπελλο, έναν τίτλο δηλαδή ύστερα από δύο δεκαετίες και που πάντα μένει στις μνήμες, θα όφειλε να λειτουργεί γι’ αυτόν ως ασυλία για όσα λάθη κι αν έχει κάνει.

Προσωπικά, όμως, θεωρώ πως η παρακαταθήκη στην ομάδα του και κυρίως στην περιοχή είναι το γήπεδο που δημιουργήθηκε με ιδιωτική πρωτοβουλία. Το ότι η ομάδα υποβιβάστηκε και κάποιοι βρήκαν ευκαιρία να του επιτεθούν το αγνοώ. Στέκομαι στα χίλια δίκια του. Και στα χίλια δίκια του συλλόγου. Η Λάρισα απροκάληπτα αδικήθηκε τη σεζόν που τελείωσε και αποδεικνύεται από όσα έχουν δει ήδη το φως της δημοσιότητας, πως είχε προγραφεί από το κύκλωμα ως ανεπιθύμητη!

Το να περνάν οι μέρες και να μην έχει αποκατασταθεί η αδικία εις βάρος της με την παραμονή της στη Λίγκα (όπως και του Πανσερραϊκού,που επίσης είχε μπει στο μάτι) αποτελεί σκάνδαλο. Και ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ για το πόσες ομάδες θα ανέβουν από μία διεφθαρμένη έως το μεδούλι Β’ κατηγορία, όταν έχουμε δύο ξεκάθαρα θύματα που έπεσαν επειδή κάποιοι τα είχαν προγράψει.

Δεν ξέρω τι τρόπο θα βρουν στην ΕΠΟ και τη Σούπερ Λίγκα για να αποκαταστήσουν τις ζημιές, αλλά καταλαβαίνω απόλυτα την πίκρα των ανθρώπων στον Κάμπο. Δεν ζητάνε κάτι ως επαιτεία, αλλά ως δικαίωση. Είναι διαφορετικό και 100% θεμιτό. Ελπίζω το νέο πρωτάθλημα, όποτε κι αν αρχίσει, να έχει τη Λάρισα και τον Πανσερραϊκό στη Λίγκα. Θα είναι ένα χαστούκι σε όλους αυτούς που είχαν αντιληφθεί ως δικό τους παιχνίδι όλο το ποδόσφαιρο και τους υπόλοιπους  σαν πιόνια και υποχείρια!

Δημοσιεύθηκε στη tesla | Σχολιάστε

Hello world!

Καλωσήρθατε στο Blogs.sch.gr. Αυτή είναι η πρώτη σας δημοσίευση. Αλλάξτε την ή διαγράψτε την και αρχίστε το «Ιστολογείν»!
script type=»text/javascript» src=»http://www.skylinewebcams.com/skyline/shadow/shadowbox.php?lang=el»>Webcam Live

Δημοσιεύθηκε στη tesla | 1 σχόλιο