Ένα αποχαιρετιστήριο βίντεο… του Μένουμε Σπίτι… ΜΑΖΙ!!!

Μαζί με τις ευχές για Καλό Καλοκαίρι σας αφιερώνουμε το αποχαιρετιστήριο βίντεο του Προγράμματός μας που τόσο αγαπήσαμε και μας κράτησε συντροφιά στις δύσκολες ώρες της πανδημίας και τους εγκλεισμού…Σας ευχαριστώ από καρδιάς όλους για την υπέροχη συνεργασία!!!

 

12η Αποστολή και τελευταία…

Ο Ταξιδιωτικός οδηγός της πόλης μας μέσα από τα μάτια των παιδιών μας… Με αυτή την τελευταία αποστολή αποχαιρετάμε το υπέροχο ταξίδι μας με τον Άκη Σπιτάκη… Να στε όλοι καλά!!!

11η Αποστολή!!! Το Μουσείο των Μουσείων!!!

Το Μουσείο των Μουσείων είναι η προτελευταία Αποστολή του υπέροχου αυτού ταξιδιού που ξεκινήσαμε με την συνεργασία 200 και πάνω Νηπιαγωγείων Ελλάδας και κάποια του εξωτερικού!!! Να λοιπόν και το δικό μας συνεργατικό Μουσείο!!!

8η Αποστολή Πρωτομαγιάτικο Στεφάνι!!!

Με τα λουλουδάκια που μου στείλατε δημιούργησα το Πρωτομαγιάτικο Στεφάνι της τάξης μας!!!Λήψη αρχείου

Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα eTwinning: Little Composers – Μικροί Συνθέτες

Το πρόγραμμα αυτό στοχεύει στην αύξηση της γνώσης των μαθητών σχετικά με τη μουσική από διαφορετικούς πολιτισμούς και στη διεύρυνση του πεδίου της ευαισθητοποίησης προς τη διεθνή μουσική, χορούς και όργανα. Η δική μας παρουσίαση:

Το Βίντεο Κολλάζ του Ψεματούρη!!!

Γιορτάσαμε την Παγκόσμια Ημέρα του Βιβλίου στις 2 Απριλίου, με τον Ψεματούρη της Γιολάντας Τσορώνη Γεωργιαδη. Ζωγραφίσαμε τα ψέμματα σχεδόν 5.000 παιδιά από συνεργαζόμενα Νηπιαγωγεία της Ελλάδας!!!Απολαύστε το Συνεργατικό Βίντεο!!!