ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΠΛ ΑΝΑΒΡΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ YOUSMILE.GR

11η Δεκεμβρίου “Παγκόσμια Ημέρα του παιδιού και οι Yousmilers αφιέρωσαν μια τηλεοπτική εκπομπή. Μαζί τους  μαθητές από το European School Radio και παιδιά από όλη την Ελλάδα , ένωσαν τις φωνές τους και μίλησαν για τη δική τους ημέρα.

Συζήτησαν για όλα τα παιδιά, για παιδιά που όπως ανέφερε η 14χρ. Εύα  λόγω των κοινωνικοοικονομικών συνθηκών που επικρατούν στις χώρες τους και τις ευθύνες που καλούνται να αναλάβουν ξεχνάνε ότι είναι «παιδιά» και συμπεριφέρονται ως ενήλικες, καθώς αναγκάζονται να εργασθούν σκληρά. Συνεχίζοντας η Τίνα (14 ετών) κάλεσε  τα παιδιά από όλη την Ελλάδα, που είναι άμεσοι αποδέκτες της οικονομικής κρίσης να γιορτάσουν μαζί τους και να αντιμετωπίσουν με χαρά κάθε ημέρα που έρχεται γιατί είναι το μέλλον του κόσμου-λέγοντας ότι κανένα παιδί δεν πρέπει να νιώθει μόνο του όταν αντιμετωπίζει προβλήματα γιατί δίπλα του είναι πάντα κάποιος άνθρωπος από την “Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα παιδιά S.O.S 1056”.

Η Ράνια, η Κωνσταντίνα, ο Θάνος, ο Αντώνης, η Αλίνα, ο Χάρης, ο Άγγελος, η Ελεάνα , είναι μόνο μερικά από τα παιδιά που γιόρτασαν στο studio του Yousmile, την 11η Δεκεμβρίου. Επίσης έδωσαν live το δικό τους μήνυμα η Ειρήνη,ο Μιχάλης,ο Σταύρος από την Κάλυμνο, ο Περικλής από την Κώ και ο Μανώλης από το Ηράκλειο Κρήτης που χαρακτηριστικά ανέφερε:
«Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι υπάρχουν και άλλα παιδιά που δεν είναι τόσο τυχερά όσο εμείς και εύχομαι να ξαναγίνει η κινητοποίηση αυτή και του χρόνου για να μπορέσουμε να πούμε ότι έχουμε καταφέρει κάτι γι΄αυτό»

H τηλεοπτική εκπομπή «Τα παιδιά μπορούν..» τα είχε όλα ..και μίλησαν για παιδιά εφευρέτες , για παιδιά με ταλέντα στη μουσική, στο χορό, στο τραγούδι, για παιδιά που άφησαν το δικό τους κοινωνικό μήνυμα και καθήλωσαν τον κόσμο…και απέδειξαν πράγματι ότι τα παιδιά τα μπορούν ΟΛΑ!

Στο τέλος της εκπομπής η 14χρ. Δέσποινα μας ταξίδεψε μελωδικά με την κιθάρα της και τα παιδιά ενώθηκαν και τραγούδησαν με μια μεγάλη αγκαλιά, χαρίζοντας μια νότα αισιοδοξίας για όλα τα παιδιά του κόσμου.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – VIDEOS

RELATED LINKS

21 Φεβρουαρίου, 2013

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *