Τελευταίες δημοσιεύσεις για τις δεξιότητες στην πράσινη οικονομία και την απασχόληση

ύ προσανατολισμού του προγράμματος RES COMPASS!

http://rescompass.org/test/docs/?lang=el

http://1kesypva.blogspot.gr/

Τελευταίες δημοσιεύσεις για τις δεξιότητες στην πράσινη οικονομία και την απασχόληση

Καλώς ήρθες στο εργαλείο επαγγελματικο

Αν πρέπει να αποφασίσεις για τις σπουδές και την επαγγελματική σου καριέρα και σε ενδιαφέρει ο τομέας των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) τότε αυτό το εργαλείο μπορεί να σε βοηθήσει! Το εργαλείο επαγγελματικού προσανατολισμού του προγράμματος RES Compass περιέχει μια μεγάλη γκάμα ερωτήσεων και με βάσει τις απαντήσεις σου σε κατευθύνει στον τομέα των ΑΠΕ που σου ταιριάζει περισσότερο. Σε καθένα από τους τομείς μπορείς να βρεις πολλά και διαφορετικά επαγγέλματα με αναλυτική περιγραφή της καθημερινής δουλειάς που καλείσαι να κάνεις, των δεξιοτήτων που μπορείς να αναπτύξεις στο καθένα, καθώς και της απαιτούμενης εκπαίδευσης.

Κάθε ερώτηση συνοδεύεται από ένα ζευγάρι απαντήσεων και εσύ πρέπει να διαλέξεις εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στην προσωπικότητα και στα ενδιαφέροντά σου. Για να είναι το τεστ κατά το δυνατόν πιο αποτελεσματικό, σε συμβουλεύουμε να απαντήσεις στο σύνολο των ερωτήσεων.

Αν για κάποια ερώτηση θεωρείς ότι δεν έχεις την κατάλληλη εμπειρία για να απαντήσεις απλά χρησιμοποίησε τη φαντασία σου. Απάντησε ειλικρινά και να θυμάσαι ότι δεν υπάρχουν σωστές ή λάθος απαντήσεις. Στόχος είναι να βοηθηθείς στην επιλογή καριέρας στον τομέα των ΑΠΕ. Αν θες να αλλάξεις κάποια απάντηση που έδωσες, μπορείς να το κάνεις και η προηγούμενη απάντησή σου θα σβηστεί.

Δεν υπάρχει χρονικό όριο για την ολοκλήρωση του τεστ αν και θα σε συμβουλεύαμε να μη ξοδέψεις πολύ χρόνο σε κάθε ερώτηση. Υπό κανονικές συνθήκες, το τεστ διαρκεί 12-15 λεπτά.

Αφού ολοκληρώσεις το τεστ και καθώς μελετάς το κάθε προτεινόμενο επάγγελμα, θα παρατηρήσεις ότι το εργαλείο του RES Compass σε ενημερώνει και για το σύνολο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων που σχετίζονται με το κάθε επάγγελμα σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Έτσι πέρα από τα επαγγέλματα, ενημερώνεσαι και για την πανεπιστημιακή και τεχνική εκπαιδευση στον τομέα των ΑΠΕ και μάλιστα για κάθε χώρα της Ε.Ε.

Αρχή φόρμας

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Τα αποτελέσματα που προσφέρονται από το εργαλείο, είναι ενδεικτικά και προκύπτουν από τις απαντήσεις σου σε πολύ συγκεκριμένες ερωτήσεις. Αν θες μια πιο ολοκληρωμένη ενημέρωση και καθοδήγηση για την επαγγελματική σου καριέρα θα πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιον Σύμβουλο Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

Τέλος φόρμας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *