no rotate image set no rotate image set no rotate image set no rotate image set

Το ΕΠΑΛ δημιουργεί

Συγγραφέας: | 19 Ιανουαρίου 2018
| 1 σχόλιο |

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων διοργανώνει από 7 έως και 10 Φεβρουαρίου 2018 έκθεση – εκδήλωση με τίτλο «Το ΕΠΑ.Λ. δημιουργεί» στο χώρο (αίθουσα) πολλαπλών χρήσεων στο σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα.

Στόχος της έκθεσης είναι η δημοσιοποίηση και ανάδειξη στο ευρύ κοινό του σύγχρονου Επαγγελματικού Λυκείου και των θεσμικών αλλαγών που υλοποιήθηκαν και που αφορούν την αναμόρφωση της δομής του, τη διεύρυνση της πρόσβασης των μαθητών/τριών των ΕΠΑ.Λ σε ΤΕΙ και σε Πανεπιστήμια, τη θεσμοθέτηση του «Μεταλυκειακού Έτους – Τάξης Μαθητείας» για αποφοίτους ΕΠΑ.Λ. καθώς και την εφαρμογή του προγράμματος «Μια Νέα Αρχή για τα ΕΠΑ.Λ.».

Στην έκθεση θα παρουσιαστούν οι 9 τομείς και οι 35 ειδικότητες που λειτουργούν στα Επαγγελματικά Λύκεια. Θα εκτεθούν μαθητικά έργα και θα παρουσιαστεί οπτικό – ακουστικό υλικό που έχουν δημιουργήσει μαθητές/τριες και εκπαιδευτικοί στα Επαγγελματικά Λύκεια και στα Εργαστηριακά Κέντρα του Ν. Αττικής. Το πρόγραμμα της έκθεσης – εκδήλωσης περιλαμβάνει επίσης ομιλίες, δράσεις καθώς και διεξαγωγή ημερίδας για τη μαθητεία.

Δείτε το στο slideshare.net

 

 

 

κάτω από: Ανακοινώσεις, ΕΠΑ.Λ. Επαγγελματικά Λύκεια, Σχολεία Δ.Ε.
Ετικέτες:

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Κατηγορίες