iharbali's blog

a blog for Teaching English as a Foreign Language in Public Junior Secondary Schools

Το Γυμνάσιο Καράτουλα στο Γηροκομείο της «Βασιλειάδας»

Δεκ 201313
Μήνυμα  Ελπίδας μέσα από νεανικές φωνές
Το Γυμνάσιο Καράτουλα στο Γηροκομείο της «Βασιλειάδας»
Με την ευκαιρία του ερχομού των Αγίων ημερών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, μία ομάδα μαθητριών του Γυμνασίου Καράτουλα, με την συνεργασία Εκπαιδευτικών τους ετοίμασαν και παρουσίασαν στοΓηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Ηλείας «Βασιλειάδα», στα Λασταίικα Πύργου, ένα μικρό πρόγραμμα με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια σε τρεις γλώσσες. Συγκεκριμένα, με την συνεργασία των Καθηγητριών της Γαλλικής και της Αγγλικής Γλώσσας, κυριών Ανδρομάχης Λέλλα και Ιουλίας Χάρμπαλη, απέδωσαν στα ελληνικά, τα γαλλικά και τα αγγλικά τραγούδια των Χριστουγέννων, με την ανάλογη χορευτική ερμηνεία.
Η επίσκεψη των μαθητριών του Γυμνασίου μαζί με τις καθηγήτριες τους, τον Διευθυντή κ. Θεόδωρο Κόρδα και τον φιλόλογο κ. Γεώργιο Κουρκούτα πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 13 Δεκεμβρίου 2013.Τους καθηγητές και τις μαθήτριες υποδέχθηκε ο προϊστάμενος του Ιδρύματος π. Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου, που τους ευχαρίστησε και τούς ξενάγησε σε όλους τους χώρους.
Οι μαθήτριες παρουσίασαν το πρόγραμμα τους σε όλες τις πτέρυγες του Ιδρύματος, ενώ οι καθηγητές τους τούς μετέφεραν τις ευχές του Συλλόγου Καθηγητών του Γυμνασίου Καράτουλα μαζί με λίγα γλυκά, ως μία ελάχιστη προσφορά αγάπης προς τους εμπερίστατους συνανθρώπους μας. Το κλίμα ήταν συγκινητικό, διότι για τις περισσότερες μαθήτριες ήταν πρωτόγνωρη και συγκλονιστική εμπειρία αυτή η γνωριμία με μία τέτοια πραγματικότητα, κοντά στον ανθρώπινο πόνο και τον αγώνα των εργαζομένων στο Ίδρυμα να βοηθήσουν, με μία αληθινή κατάθεση ψυχής καθημερινά, τους συνανθρώπους μας με τόσα προβλήματα λόγω της ηλικίας και των ασθενειών.
Μετά από την «Βασιλειάδα» καθηγητές και μαθήτριες επισκέφτηκαν την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηλείας στο Διοικητήριο του Πύργου, κατόπιν προσκλήσεως από τον Διευθυντή κ. Βασίλειο Δημητρέλλο(ο οποίος λόγω επαγγελματικής υποχρεώσεως απουσίαζε και τον αναπλήρωνε η αναπληρώτρια Διευθύντρια κ. Ελένη Σκάζα), όπου οι μαθήτριες παρουσίασαν το ίδιο πρόγραμμα στους εκπαιδευτικούς και τους εργαζόμενους  στα γραφεία της Δευτεροβάθμιας.  Σε όλους προσφέρθηκε ένα αναμνηστικό δώρο από  τον προϊστάμενο Εκπαιδευτικών θεμάτων κ. Νικόλαο Αγγελόπουλο.
από κάτω από: CHRISTMAS| με ετικέτα ,  |  | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Το Γυμνάσιο Καράτουλα στο Γηροκομείο της «Βασιλειάδας»    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Πρόσφατα σχόλια

Translate



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων