Αρχική » Εκπαιδευτές » Ενημέρωση Εκπαιδευτών & Καταρτιζομένων ΔΙΕΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Τετ 6 03 2024 20 37 33

Ώρες λειτουργίας Γραμματείας

Ωράριο εξυπηρέτησης κοινού για την περίοδο  Σεπτεμβρίου – Ιουνίου

14:00 – 19:00

Επικοινωνία – Οργανόγραμμα

Έδρα Σχολής:

Διεύθυνση: Ευαγγέλου Ναπολέοντος 12, Μαντούκι Τ.Κ. 49100, Κέρκυρα.

(Σχολικό συγκρότημα Τεχνικών Λύκειων – Ισόγειο)

Παράρτημα Λευκίμμης:

  • Τηλ. αριθμός: 2662022661
  • e-mail:
  • parartima.iek.lefkimmis@gmail.com
  • Διεύθυνση: Άγιοι Θεόδωροι, Τ.Κ. 49080, Λευκίμμη. (Λύκειο Λευκίμμης)

Διευθυντής: Πιτσινής Πέτρος

Υποδιευθύντριες: Χυτήρη Αγγελική, Θεοδωροπούλου Βασιλική

Μόνιμοι διοικητικοί υπάλληλοι: Μίτσουλης Οδυσσέας, Σαββάτη Μαγδαληνή

Αποσπασμένοι διοικητικοί υπάλληλοι:

Φίλιου Όλγα

Επιλογή κατηγορίας ενδιαφέροντος

Ενημέρωση Εκπαιδευτών & Καταρτιζομένων ΔΙΕΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΑΠΌ 18/5/2020

Σύμφωνα με τις τελευταίες εγκυκλίους της ΓΓΕΕΚΔΒΜ και του Υπουργείου Εσωτερικών και ενόψει της πλήρους επαναλειτουργίας του ΔΙΕΚ Κέρκυρας από τη Δευτέρα 18/5/2020 θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα παρακάτω:

  1. Η έναρξη των μαθημάτων έχει καθοριστεί για τις  18 Μαΐου και η λήξη για τις  30 Ιουνίου 2020.
  1. Η Διάρκεια της διδακτικής ώρας θα είναι 35΄ λεπτά.
  1. Ο αριθμός των καταρτιζόμενων ανά αίθουσα θα είναι μέχρι 15 καταρτιζόμενοι, με 1,5 μέτρο ενδιάμεση απόσταση.
  1. Οι εκπαιδευτές που δεν έχουν αποστείλει δήλωση ότι εμπίπτουν στην κατηγορία ειδικών αδειών, όπως ορίζονται από τις σχετικές αποφάσεις του Υπουργείου Εσωτερικών, οφείλουν να βρίσκονται εντός των κτηριακών εγκαταστάσεων του ΙΕΚ από όπου και θα διεκπεραιώνουν τις καθημερινές διδακτικές τους υποχρεώσεις.
  1. Οι καταρτιζόμενοι αντί των εξετάσεων προόδου θα εκπονήσουν γραπτή εργασία η οποία θα αντικαθιστά στο 100% την εξέταση προόδου. Οι τελικές εξετάσεις θα γίνουν μόνο με την εκπόνηση γραπτών εργασιών που θα δοθούν από τους εκπαιδευτές στους καταρτιζόμενους, οι οποίοι οφείλουν να τις επιστρέψουν ολοκληρωμένες. Η εκπόνηση των γραπτών εργασιών προόδου και τελικών εξετάσεων είναι υποχρεωτική.Για την πρόοδο οι εργασίες θα παραδοθούν μέχρι τις 30/5 και για τις τελικές εξετάσεις οι εργασίες θα παραδοθούν στους εκπαιδευτές από 22 έως 26 Ιουνίου. Η παράδοση βαθμολογίας από τους εκπαιδευτές θα έχει ολοκληρωθεί για την μεν πρόοδο μέχρι 4 Ιουνίου, για δε την τελική μέχρι 28 Ιουνίου.
  1. Τα εργαστηριακά μαθήματα θα πραγματοποιούνται με τη μέθοδο της επίδειξης από τον εκπαιδευτή για τον περιορισμό της επαφής των καταρτιζόμενων με κοινόχρηστο εξοπλισμό, υλικά, πάγκους εργασίας και επιφάνειες των εργαστηριακών χώρων.
  1. Συμφώνα και με πρόσφατη ανακοίνωση του ΔΙΕΚ, καταρτιζόμενοι που ανήκουν σε ομάδα αυξημένου κινδύνου για ασθένεια από COVID-19 ή έρχονται σε στενή επαφή με άτομο του οικογενειακού τους περιβάλλοντος που ανήκει σε ομάδα αυξημένου κινδύνου για ασθένεια από COVID-19 ή ήδη νοσεί, δύνανται να παρακολουθούν ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση, προσκομίζοντας σχετική Υπεύθυνη Δήλωση.
  1. Έτσι λοιπόν, το πρόγραμμα το οποίο θα υπόκειται σε ενδεχόμενες αλλαγές, λόγω των παραπάνω περιορισμών, θα επικαιροποιείται κάθε εβδομάδα μετά από συνεννόηση της διεύθυνσης του ΙΕΚ με τους εκπαιδευτές. Για την εβδομάδα που ξεκινά 18/5 και μέχρι να ξεκαθαρίσουν και τα τελευταία θέματα που υπάρχουν, ανακοινώνουμε πρόγραμμα μόνο για τη Δευτέρα 18/5.
  1. Η εξ αποστάσεως ασύγχρονη εκπαίδευση θα συνεχίσει να πραγματοποιείται όπως και μέχρι τώρα για τους καταρτιζόμενους που δεν θα βρίσκονται με φυσική παρουσία στους χώρους του ΙΕΚ.
  1. Στους χώρους των Ι.Ε.Κ. θα υπάρχουν αντισηπτικά και πρέπει να γίνεται φυσικός αερισμός των χώρων.

Πάνω απ’ όλα η υγεία, η δική μας και των συνανθρώπων μας.

 

 

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Νέος Κανονισμός Λειτουργίας ΔΙΕΚ

Ενημερωθείτε για τις αλλαγές στην Κατάρτιση καθώς υπάρχει νέος  Κανονισμός Λειτουργίας Δημοσίων Ι.Ε.Κ.  που τέθηκε σε ισχύ την 16/2/2022.

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση