Αρχική » Όλες οι ειδήσεις για το ΙΕΚ » ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Ανακοίνωση προς Σπουδαστές

Τετ 6 03 2024 20 37 33

Ώρες λειτουργίας Γραμματείας

Ωράριο εξυπηρέτησης κοινού για την περίοδο  Σεπτεμβρίου – Ιουνίου

14:00 – 19:00

Επικοινωνία – Οργανόγραμμα

Έδρα Σχολής:

Διεύθυνση: Ευαγγέλου Ναπολέοντος 12, Μαντούκι Τ.Κ. 49100, Κέρκυρα.

(Σχολικό συγκρότημα Τεχνικών Λύκειων – Ισόγειο)

Παράρτημα Λευκίμμης:

  • Τηλ. αριθμός: 2662022661
  • e-mail:
  • parartima.iek.lefkimmis@gmail.com
  • Διεύθυνση: Άγιοι Θεόδωροι, Τ.Κ. 49080, Λευκίμμη. (Λύκειο Λευκίμμης)

Διευθυντής: Πιτσινής Πέτρος

Υποδιευθύντριες: Χυτήρη Αγγελική, Θεοδωροπούλου Βασιλική

Μόνιμοι διοικητικοί υπάλληλοι: Μίτσουλης Οδυσσέας, Σαββάτη Μαγδαληνή

Αποσπασμένοι διοικητικοί υπάλληλοι:

Φίλιου Όλγα

Επιλογή κατηγορίας ενδιαφέροντος

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Ανακοίνωση προς Σπουδαστές

Σύμφωνα με την εγκύκλιο του Γενικού Γραμματέα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Δια Βίου Μάθησης:
“Σε περίπτωση καταρτιζόμενων που ανήκουν σε ομάδα αυξημένου κινδύνου για νόσηση από COVID-19 ή έρχονται σε στενή επαφή με άτομο του οικογενειακού τους περιβάλλοντος που ανήκει σε ομάδα αυξημένου κινδύνου για νόσηση από COVID-19 ή ήδη νοσεί, είναι δυνατή η ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση των καταρτιζόμενων, που προβλέπεται στην παράγραφο 7 της παρούσας. Στην περίπτωση αυτή οι καταρτιζόμενοι θα αποστείλουν γραπτή δήλωση στο Ι.Ε.Κ.”

Έως αύριο λοιπόν ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 15/5/2020, 7 μ.μ. παρακαλούνται όσοι σπουδαστές του ΔΙΕΚ Κέρκυρας εμπίπτουν στα παραπάνω να έχουν αποστείλει με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο dimosio.iek.kerkyras@gmail.com  τη δήλωσή τους υπογεγραμμενη.

ΥΠΕΥΘΥΝΗ  ΔΗΛΩΣΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Αν κάποιος εκπαιδευόμενος ανήκει ο ίδιος ή συγγενικό του πρόσωπο στο οικογενειακό του περιβάλλον, σε ευπαθή ομάδα, θα συμπληρώνει και θα αποστέλλει στο ΙΕΚ την παραπανω δήλωση, ώστε να παραμείνει ασφαλής στο σπίτι του και να παρακολουθεί εξ αποστάσεως την κατάρτιση όπως προβλέπεται.

Οι απουσίες από τα δια ζωσης μαθήματα στο ΔΙΕΚ όσων προσκομίσουν την παραπάνω υπεύθυνη δήλωση δεν θα προσμετρούνται, ωστόσο κάθε σπουδαστής έχει την υποχρέωση να συμμετέχει στην εξ αποστάσεως ασύγχρονη εκπαίδευση.

Αντί εξετάσεων προόδου και τελικών εξετάσεων, οι καταρτιζόμενοι θα εκπονήσουν γραπτές εργασίες που θα τους δοθούν από τους εκπαιδευτές μέχρι 22 – 26 Ιουνίου 2020, ώστε να εξαχθούν αποτελέσματα έγκαιρα.

Η πρακτική άσκηση θα ξεκινήσει εκ νέου στις 18/5 σύμφωνα με τους περιορισμούς που επιβάλλονται στις επιχειρήσεις στις οποίες πραγματοποιείται, για όσες φυσικά επαναλειτούργησαν. Πρακτικές των οποίων οι φορείς/επιχειρήσεις δεν επανακινήθηκαν ακόμη, θα αναμείνουν την επανέναρξη των επιχειρήσεων αυτών.

Επειδή το κάθε τμήμα έχει τις δικές του ξεχωριστές ανάγκες και χαρακτηριστικά, αναλυτικές οδηγίες και πρόγραμμα θα ανακοινωθούν εντός των επόμενων ημερών.

 

 

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Νέος Κανονισμός Λειτουργίας ΔΙΕΚ

Ενημερωθείτε για τις αλλαγές στην Κατάρτιση καθώς υπάρχει νέος  Κανονισμός Λειτουργίας Δημοσίων Ι.Ε.Κ.  που τέθηκε σε ισχύ την 16/2/2022.

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση