Αθλητισμός και Τέχνη
9 Ιούλ 2019

Ημερίδα Αγώνων Πετοσφαίρισης Δημοτικών Σχ. Α/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Θεσπρωτίας

Συντάκτης: ΔΗΜΑΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ | Κάτω από: Σχολικοί Αγώνες

Την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019  στην Ηγουμενίτσα ( Κλειστό Δημ. Γυμναστήριο “Αλεξάνδρα Τσιάβου” ), διεξήχθη  Ημερίδα Αγώνων Πετοσφαίρισης 4Χ4 Μαθητών & Μαθητριών Δημοτικών  Σχολείων  Α/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Θεσπρωτίας, που οργάνωσε η Α/θμια Εκπαίδευση Ν. Θεσπρωτίας  σε συνεργασία  με  τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής  Α’/θμιας Εκπ/σης Ν. Θεσπρωτίας  και  το αθλητικό  σωματείο Ερμής Ηγ/τσας που καλλιεργεί το άθλημα της Πετοσφαίρισης .

Στα  πλαίσια  των σχολικών αγώνων συμμετείχαν ομάδες των (4) μαθητών, αγοριών και κοριτσιών της Πέμπτης, Έκτης κατά προτεραιότητα  και Τετάρτης τάξης  προαιρετικά  των Δημοτικών  Σχολείων Ν. Θεσπρωτίας.

Δεν ανακηρύχθηκαν  νικήτριες ομάδες, μιας και ο στόχος των αγώνων ήταν  η μαζική συμμετοχή –  εξοικείωση με τα αθλήματα –  διασκέδαση και η ευγενής άμιλλα , ενώ για τους ίδιους λόγους  δόθηκαν σε όλους  για την συμμετοχή τους  αναμνηστικά διπλώματα.

Στην αρχή οι μαθητές και μαθήτριες παρακολούθησαν επίδειξη τεχνικής  και αγώνας Πετοσφαίρισης  από  τους αθλητές και αθλήτριες του αθλητικού σωματείο Ερμής Ηγ/τσας

Ετικέτες:

Τα σχόλια είναι κλειστά.