Ιαν 21 2014

Ηρωίδες στον καθρέφτη

Συντάκτης: κάτω από Χωρίς κατηγορία

Ηρωίδες στον καθρέφτη

 

Θέλω: Άνοιξε τα μάτια σου στο μαγικό καθρέφτη

τώρα που η μέρα προχωρά

κι η νύχτα πάλι πέφτει

 

Μπορώ: Δες μέσα του προσεκτικά ποιες ηρωίδες κρύβει

νίκησε όλα τα πρέπει σου

τον ήρωα αμείβει

 

Πρέπει: Ο Καθρέφτης των ηρώων μπρος στα μάτια σου Ελίζα

θα σου δείξει ηρωίδες

μέσα σε χρυσή κορνίζα

 

Θέλω: Βγήκαν από διαφημίσεις στην τηλεόραση χορεύουν

η ιστορία της θυμίζει

σε εικόνες που μαγεύουν

Πρέπει: Ησυχάστε τώρα όλοι ο καθρέφτης θα ανοίξει

πρόσεξε να μη θυμώσει

και το μένος του σου ρίξει:

 

Μικρή Γοργόνα: Ελίζα! Θα βγω από το βυθό που με θέλει καταδικασμένη ο πατέρας μου! Είμαι γνήσια έφηβη! Φιλόδοξη κι επαναστατική! Θα παραβώ κάθε εντολή! Θα πάω να βρω τους ανθρώπους… Θες να μου μοιάσεις;

 

Θεοδώρα: Είμαι η μεγάλη αυτοκράτειρα. Σύζυγος Ιουστινιανού. Σύμβουλος και αγαπημένη του. Α-πα-ραί-τη-τη για ολόκληρο το βασίλειο. Μοιάσε στη μεγαλοπρέπειά μου Ελίζα!  Τι περιμένεις λοιπόν μικρή! Μη μείνεις ασήμαντη!!

 

Στρουμφίτα: Γκρινιάρη, Λιχούδη, Σπiρτούλη αχ βρε αγόρια αφήστε με να της μιλήσω… Ελιζάκι μου άκουσέ με να χαρείς…μην την στρουμφίσεις! Καλύτερα να είσαι μπλε και η μοναδική στο στρουμφοχωριό!  Δες τη όμορφα περνάω εγώ τοοόσα χρόνια… Τι λες;

 

Ποκαχόντας: Είμαι  Ινδιάνα πριγκίπισσα. Δυναμική και πιστή. Λατρεύω τη γη μου!  Αν και τα βέλη του έρωτα με χτύπησαν απρόσμενα ποτέ δεν απαρνήθηκα το λαό μου Οι άποικοι φταίνε για όλα. Δεν αγάπησαν ποτέ τη φύση. Αγαπάς τη φύση Ελίζα;  Ακούς τη φωνή της;  Τότε γίνε σαν κι εμένα!

 

ΑντζελίναΤζολί: Υιοθετώ ασταμάτητα παιδιά , είμαι πάντα κουκλάρα και ακόμα παντρεμένη με τον ομορφότερο άντρα του πλανήτη. Οι ταινίες μου είναι γεμάτες δράση και αισθησιασμό. Είμαι συναρπαστική. Ελίζα γίνε το απόλυτα μαχητικό θηλυκό, όπως εγώ!

 

ΣελίναΓκόμεζ: Είμαι αστέρι! Είμαι η Σελίνα! Και θα λάμπω για πάντα νέα και όμορφη! Αν είμαι για τρίτη συνεχή χρονιά υποψήφια για χρυσό βατόμουρο δεν πτοούμαι κα-θό-λου.  Έχω το αέρα την επιτυχίας στο αίμα μου. Τι το σκέφτεσαι Ελίζα;  Αέρα θέλει η…ζωή…!

 

Τζένιφερ Άνιστον: Τόσα χρόνια στα φιλαράκια δε χρειάζονται άλλες συστάσεις, θα με βρεις σε όλες τις επαναλήψεις! Γίνε εγώ! Είμαι λεπτή, νευρική και πετυχημένη! Άσε πια αυτά τα μαλλιά μου! Πιο διάσημα είναι αυτά παρά εγώ…. χα χα!

 

Μπαλαρίνα: θα χορεύεις, θα χορεύεις, θα χορεύεις..κι όλοι γύρω σου θα σε χειροκροτούν ενθουσιασμένα! Πλιέ, φουετέ, ροντ ντε ζαμπ, αραμπέσκ!  Εξασκήσου ασταμάτητα Ελίζα. Θα έρθει η ώρα που θα αναγνωριστείς και θα δοξαστείς όπως εγώ. Τότε όλα τα φώτα θα αστράφτουν πάνω σου!

(ο καθρέφτης κλείνει)

15 απαντήσεις μέχρι τώρα




Λυπούμαστε αλλά δεν επιτρέπεται η προσθήκη σχολίων προς το παρόν.