Μαρ 30 2014

Εντυπώσεις!

 

Σήμερα ολοκληρώθηκε η πρώτη πρόβα. Ακολουθούν εντυπώσεις μαθητών από τα σημερινά παρασκήνια:

 

Η φετινή χρονιά για έναν κύριο λόγο κύλισε για μένα ευχάριστα. Οι συναντήσεις του σχολείου μας κάθε Τρίτη με το σχολείο των Κουνουπιδιανών, η συνεργασία των θεατρικών ομάδων ήταν αυτή που έδωσε νόημα και ενδιαφέρον στη σχολική χρονιά. Νέες γνωριμίες, νέοι φίλοι, νέοι καθηγητές, νέες εμπειρίες! Ο καθένας έχει κάτι ξεχωριστό να θυμάται από όλο αυτό, εμένα θα μου μείνει η όρεξη και η αγωνία που είχα κάθε Τρίτη για να πάω στο άλλο σχολείο, να δουλέψω, να γελάσω, να εκφραστώ, να διασκεδάσω!

Δανάη Προκοπάκη

Λοιπόν μπορεί η θεατρική μας παράσταση να κράτησε μια ώρα και λιγάκι, αλλά οι πρόβες και οι αναμνήσεις γενικότερα που θα μας μείνουν χωράνε σε άπειρα δίωρα περιγραφής!

Αλεξάνδρα Δρακουλάκη

Πιστεύω ότι αυτή η παράσταση είναι καλοστημένη και με νόημα. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα και να περάσουμε καλά, ενώ θα μείνουν αξέχαστες αυτές οι εμπειρίες.

Ευτύχης Δενδρής

Λίγες είναι οι φορές που συναντά κανείς τόση συνεργασία και μάλιστα ανάμεσα σε τόσα παιδιά. Είναι εκπληκτικό! Όσον αφορά το «Μη με κοιτάτε περίεργα», είμαι πολύ περήφανη που είμαι στην ομάδα της κ. Κατερινάκη. Πραγματικά χαίρομαι που αποφάσισα να είμαι στη θεατρική ομάδα!

Ήλια Γιακουμάκη

Το θέατρο είναι εμπειρία. Εμείς όλοι την ζήσαμε. Με γέλια, με λάθη, με φωνές κάναμε κάτι όλοι μαζί. Όλοι οι ρόλοι, μικροί και μεγάλοι, άξιζαν. Για μένα ήταν σπουδαία εμπειρία!

Αρσινόη Τρύφωνος

Αξίζει να δει κάποιος το θεατρικό επειδή κάναμε πολύ καλή δουλειά και εμείς και οι καθηγητές!

Σοφία Αλατσάκη

Ήταν μια μοναδική εμπειρία. Τη λάτρεψα και χαίρομαι που θα πάω λύκειο με μια τέτοια ανάμνηση…

Γκλόρια Μοσχονά

Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους μαθητές για τη σημερινή άψογη παρουσία τους. Οι πρόβες δείχνουν μια πολλά υποσχόμενη μαθητική θεατρική παράσταση με μεικτές θεατρικές τεχνικές. Ευχαριστούμε από την καρδιάς τη  μητέρα μαθητριών μας κυρία Χρυσούλα Αρχαγγελάκη που έβαψε με δικά της προϊόντα πολλά πολλά πρόσωπα ηθοποιών! Να ευχαριστήσουμε επίσης τον πρόεδρο του συλλόγου γονέων του γυμνασίου Κουνουπιδιανών, κ. Λαναρά, για τη βοήθειά του στο θέμα της μετακίνησης των μαθητών.

Οι υπεύθυνοι καθηγητές

15 Σχόλια
15 Σχόλια προς “Εντυπώσεις!”

  1.   Σισσυ Πολυζουστο 30 Μαρ 2014 στις 10:37 μμ

    Είναι μια καλή αρχή…Μια παράσταση με πολλές ιδέες και αστεία 🙂 Τα κουστούμια είναι πολύ ωραία, αν και η περούκα μου είναι αυτό που δεν μ’αρέσει περισσότερο :/ … Είναι ωραίο διαμορφωμένο και μ’αρέσει το στυλ του γενικά 🙂 Θα περάσουμε καλά και νομίζω αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία από όλα 🙂

URI Παράθεσης | RSS Σχόλιων

Αφήστε μια απάντηση