Σεπ 16 2012

Συνεργασία με τις πηγές

Συντάκτης: κάτω από εκπαίδευση,ΤΠΕ και με ετικέτα: ,

Το καλοκαίρι η ημερίδα του Μάθηση 2.0 που παρακολούθησα ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική για πολλούς λόγους. Ένας από αυτούς και ο πιο μακροπρόθεσμος λόγος είναι ότι γνωρίστηκα με δύο συναδέλφους των οποίων η δουλειά με άφησε άφωνη. Χωρίς περιττά λόγια ιδού η δουλεία των Γρηγόρη Ζερβού, από το 31ο Δ.Σχ. Περιστερίου και του Γιάννη Σουδία από το 8ο Δ.Σχ. Νάουσας οι οποίοι με συνέπεια και σοβαρότητα εμπλουτίζουν για τις ανάγκες της τάξης τους, αλλά και εμάς τους υπόλοιπους, τους ιστοτόπους που με μεράκι και επαγγελματική συνέπεια δημιούργησαν.

Άλλη μια πηγή  που εμπλουτίζεται καθημερινά και φιλοξενεί πλούσιο υλικό  που αφορά  την εκπαιδευτική δραστηριότητα με τη χρήση Νεων Τεχνολογιών (λέγε με Β΄επίπεδο) είναι ο ιστότοπος του Τάσου Παπά, ο οποίος εμπλουτίζεται καθημερινά.

Και βέβαια σαν το παλίο καλό κρασί λάμπουν στον κυβερνοχώρο τα διαδικτυακά αποτυπώματα της Έλενας Ελληνιαδου , του Σωτήρη Τερζίδη και του Γιάννη Σαλονικίδη με ό,τι νεότερο από τον κόσμο της Κοινωνίας της Πληροφορίας και την εκπαίδευση.

Άντε και καλή δύναμη και φέτος.

22 απαντήσεις μέχρι τώρα




22 σχόλια προς “Συνεργασία με τις πηγές”

  1.   Γρηγόρης Ζερβόςστο 17 Σεπ 2012 στις 12:07 πμ

    Ελένη, σ’ ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Τα παιδιά είναι οι οδηγοί στην προσπάθειά μας!
    Να είσαι καλά και καλό κουράγιο για τη συνέχεια!

  2.   sudiakosστο 17 Σεπ 2012 στις 12:09 πμ

    Τώρα τι να πω εγώ. Το ευχαριστώ είναι λίγο, αν αναλογιστείς πως ακόμη είμαι άφωνος με τον Γκόγια σου και την δουλεία σου. Τελικά στο επόμενο συνέδριο συνάντηση ή κάτι απο αυτά θα μείνω περισσότερο έξω αφου εκεί βρίσκεις αξίες ξεχωρες απο θεωρίες και άλλα συναφή. Μια τέτοια είσαι και συ με την δουλειά σου Ελένη.

RSS Σχόλιων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *