Δεκ 15 2010

Αντίο πόλη…..

Συντάκτης: κάτω από βίντεο,ΤΠΕ και με ετικέτα: ,

Οι φακοί Tilt-shift χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσουν φωτογραφίες με εξαιρετικά περιορισμένο βάθος πεδίου, δίνοντας την εντύπωση πως αυτό που απεικονίζουν είναι μικροσκοπικό και μοιάζει με μινιατούρα. Συνδυάζοντάς το μάλιστα με την τεχνική του Time-lapse (εικόνες τραβηγμένες από το ίδιο σημείο αλλά με κάποια χρονική διαφορά), μπορεί να προκύψουν εντυπωσιακά βίντεο, όπως αυτό που δημιούργησε ο Εμμανουήλ Παπαδόπουλος και κάνει τη σύγχρονη Θεσσαλονίκη να μοιάζει με μινιατούρα. Aκόμα κι από ψηλ΄αυτή η πόλη δείχνει πόσο τσιμέντο έχει στα θεμέλιά της….. Το άρωμα της πόλης των αρχών του 20 αι έχει προ πολλού εξαφανιστεί….


Πηγή: freeweird

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.

22 Σχόλια
RSS Σχόλιων

Αφήστε μια απάντηση