Feed
Άρθρα
Σχόλια

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας δια των Υπευθύνων Πολιτιστικών Θεμάτων, Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Αγωγής Υγείας σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Φιλολόγων περιοχής Πατρών και τη Στέγη Γραμμάτων «Κωστής Παλαμάς» διοργανώνουν καινοτόμο βιωματικό σεμινάριο – εργαστήριο εκπαιδευτικών, τεσσάρων διδακτικών ωρών, με θέμα: «Αξιοποίηση της Βιβλιοθήκης της Στέγης Γραμμάτων “Κωστής Παλαμάς” στην εκπαιδευτική διαδικασία», το οποίο θα υλοποιηθεί με τη μεθοδολογία του «World Cafe», την Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020, ώρα 17.30-20.30 μ.μ., στο χώρο της Στέγης Γραμμάτων «Κωστής Παλαμάς».

Στο εργαστήριο θα συμμετέχουν 30 εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων που υλοποιούν Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων τη φετινή χρονιά ή γενικότερα ενδιαφέρονται για τη συγκεκριμένη θεματική και επιθυμούν να παρακολουθήσουν το εργαστήριο.

Σκοπός του εργαστήριου είναι η γνωριμία των εκπαιδευτικών με τη βιβλιοθήκη του ποιητή που υπάρχει στη Στέγη Γραμμάτων «Κωστής Παλαμάς» και η ανάδειξη τρόπων αξιοποίησής της στην εκπαιδευτική διαδικασία… (βλ. συνημμένο αρχείο)

Πρόσκληση σε σεμινάριο_Στέγη Γραμμάτων Κ. Παλαμάς

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων