Feed
Άρθρα
Σχόλια

Η Δ/νση Δ/θμιας Εκπ/σης Αχαΐας δια της Υπευθύνου Αγωγής Υγείας και το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αχαΐας «Καλλίπολις» διοργανώνουν Επιμορφωτικό Σεμινάριο, για εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με θέμα:  «Εφηβεία και Εξαρτήσεις».

Η επιμόρφωση, συνολικής διάρκειας είκοσι (20) ωρών, απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων που ενδιαφέρονται να κατανοήσουν την έννοια της εξάρτησης καθώς και να πραγματευθούν σχετικά θέματα στον χώρο του σχολείου. Η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των μελών της σχολικής κοινότητας στις διάφορες μορφές εξάρτησης, όπως οι ουσίες, το διαδίκτυο, το αλκοόλ, τα τυχερά παιχνίδια κ.ά. παίζουν σημαντικό ρόλο στην πρόληψη και την αντιμετώπιση τους…

ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ η συμμετοχή των εκπαιδευτικών του παρακάτω πίνακα στο Επιμορφωτικό Σεμινάριο με θέμα:  «Εφηβεία και Εξαρτήσεις», διάρκειας είκοσι (20) ωρών, το οποίο θα υλοποιηθεί στις 18 & 25 Ιανουαρίου, 8 & 15 Φεβρουαρίου 2020, ημέρα Σάββατο από τις 10.00 μέχρι τις 14.00, στο Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αχαΐας «Καλλίπολις» (Ν.Ε.Ο Πατρών-Αθηνών 35, 1ος όροφος, τηλ. 2610 226948)… (βλ. συνημμένο αρχείο)

Έγκριση συμμετοχής εκπαιδευτικών στο Σεμινάριο ΕΦΗΒΕΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων