Feed
Άρθρα
Σχόλια

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας δια της Υπευθύνου Αγωγής Υγείας  σε συνεργασία με το Eθνικό Συμβούλιο κατά των Nαρκωτικών (Ε.ΣΥ.Ν. – Παράρτημα Πάτρας) και το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων Πατρών (ΚΕ.Θ.Ε.Α.) – Οξυγόνο, διοργανώνει σεμινάριο για εκπαιδευτικούς και στελέχη Δ/βάθμιας Εκπ/σης  με θέμα:  «Ναρκωτικά: Πρόληψη και διαχείριση της χρήσης ουσιών στο πλαίσιο της σχολικής κοινότητας».

Το Σεμινάριο, διάρκειας δέκα διδακτικών ωρών, θα υλοποιηθεί στις 9-10 Νοεμβρίου 2019, Σάββατο και Κυριακή, ώρα 09.30-14.00, στο Πάρκο Εκπαιδευτικών Δράσεων του Δήμου Πατρέων, στην Πλαζ Αγυιάς.

Το επιμορφωτικό Πρόγραμμα αποσκοπεί στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των εκπαιδευτικών σε θέματα χρήσης ουσιών μέσω της παροχής σύγχρονης, έγκυρης και αξιόπιστης πληροφόρησης για τα θέματα της χρήσης ουσιών και των συνεπειών τους, με απώτερο στόχο την αποτελεσματικότερη διαχείριση αυτών των θεμάτων εντός του σχολικού περιβάλλοντος. Επιπλέον, το πρόγραμμα στοχεύει στην ενίσχυση των εκπαιδευτικών για την υλοποίηση προληπτικών δράσεων και προγραμμάτων στο σχολικό πλαίσιο… (βλ. συνημμένο αρχείο)

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ -Ναρκωτικά – Πρόληψη και διαχείριση της χρήσης ουσιών στο σχολείο

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων