Feed
Άρθρα
Σχόλια

 «Εκπαιδευτικές παρεμβάσεις  Κυκλοφοριακής Αγωγής – Οδικής Ασφάλειας σε σχολεία Δ/θμιας Εκπ/σης Αχαΐας»

ΣΧ.:  η με αρ. Πρ. Φ.15/81244/91871/Δ1/01-06-2017 Έγκριση του ΥΠ.Π.Ε.Θ. για τις δράσεις πρόληψης, ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και προαγωγής της Υγείας σε σχολεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

            Η Δ/νση Δ/θμιας Εκπ/σης Αχαΐας δια της Υπευθύνου Αγωγής Υγείας σε συνεργασία με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Δ/νση Δυτικής Ελλάδας /Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης και Εκπαίδευσης και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, διοργανώνουν «Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Οδικής Ασφάλειας – Κυκλοφοριακής Αγωγής» για τους μαθητές /τριες των σχολικών μονάδων της Δ/θμιας Εκπ/σης Αχαΐας.

Στο πλαίσιο των συνεχών προληπτικών δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Δ/νσης Δυτικής Ελλάδας και σε συνέχεια της συνεργασίας μας σχετικά με την πραγματοποίηση ενημερωτικών διαλέξεων σε μαθητές, Αξιωματικοί των Τμημάτων Τροχαίας δύνανται να επισκεφθούν σχολικές μονάδες της Δ.Δ.Ε. Αχαΐας και να αναπτύξουν ενημερωτικές διαλέξεις σχετικά με τα επίκαιρα ζητήματα της Κυκλοφοριακής Αγωγής, της Οδικής Ασφάλειας και της Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων…(βλ. συνημμένο αρχείο)

Εκπαιδευτικές παρεμβάσεις Κυκλοφοριακής Αγωγής

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων