Feed
Άρθρα
Σχόλια

Afisa

Η Δ/νση Δ/θμιας Εκπ/σης Αχαΐας δια της Υπευθύνου Αγωγής Υγείας σε συνεργασία με  την Κίνηση «ΠΡΟΤΑΣΗ για έναν άλλο τρόπο ζωής», στο πλαίσιο της δραστηριοποίησής της στον τομέα της ψυχικής υγείας, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της διαπολιτισμικότητας, έχει προγραμματίσει την υλοποίηση του εκπαιδευτικού προγράμματος με τον τίτλο «ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ με οδηγό το χθες σχεδιάζουμε το αύριο… γιατί μας αφορά». Το πρόγραμμα αφορά σε εκπαιδευτικούς και μαθητές και της Α΄-Β΄-Γ΄ τάξεων Γυμνασίου. Αντίστοιχο πρόγραμμα θα υλοποιηθεί και στις Ε΄– ΣΤ΄ τάξεις Δημοτικού σε συνεργασία με την Αγωγή Υγείας της Δ/νσης Π/θμιας Εκπ/σης Αχαΐας.….

Στο πλαίσιο αυτό οι Υπεύθυνες Αγωγής Υγείας Π.Ε. και Δ.Ε. Αχαΐας σε συνεργασία με την Κίνηση «Πρόταση» διοργανώνουν Ενημερωτική -Επιμορφωτική Ημερίδα, στις 11 Νοεμβρίου 2017, ημέρα Σάββατο και ώρες 10.30-13.30 στον χώρο της Κίνησης «Πρόταση» (Σαρανταπόρου 20, Πάτρα) για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα: «ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ… Με οδηγό το χθες σχεδιάζουμε το αύριο… γιατί μας αφορά»με στόχο την ευαισθητοποίηση, ενημέρωση και εκπαίδευση εκπαιδευτικών της Α΄-Β΄-Γ΄ Γυμνασίου και της Ε΄– ΣΤ΄ Δημοτικού στο αντικείμενο του προγράμματος. Στο πλαίσιο της Ημερίδας θα συζητηθεί διεξοδικά ο σχεδιασμός του προγράμματος καθώς και η δυνατότητα υποστήριξης των εκπαιδευτικών στον τρόπο υλοποίησής του….(αναλυτικά στο συνημμένο αρχείο)

Πρόσκληση σε Ημερίδα για το πρόγραμμα ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ

Οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι επιθυμούν να συμμετέχουν  στην Ενημερωτική -Επιμορφωτική Ημερίδα, στις 11 Νοεμβρίου 2017, ημέρα Σάββατο και ώρες 10.30-13.30 στον χώρο της Κίνησης «Πρόταση» (Σαρανταπόρου 20, Πάτρα), παρακαλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι την Πέμπτη 9  Νοεμβρίου 2017, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα (μπορείτε να ανοίξετε τη φόρμα δήλωσης συμμετοχής από το συνημμένο έγγραφο):   https://goo.gl/forms/XeT7SMc7XJIiskf22

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων