Feed
Άρθρα
Σχόλια

Η Δ/νση Δ/θμιας Εκπ/σης Αχαΐας δια της Υπευθύνου Αγωγής Υγείας σε συνεργασία με το Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση, την Θεατροπαιδαγωγική ομάδα ΠΑιΘέΑ και το Τμήμα Αγωγής Υγείας της Π.Ε. Αχαΐας, διοργανώνει Επιμόρφωση εκπαιδευτικών στο Θεατροπαιδαγωγικό Πρόγραμμα – Παράσταση Φόρουμ με τίτλο «349΄ακόμα…» που σχετίζεται με το θέμα της ενδοσχολικής βίας, η οποία θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 17.00 – 21.00, στο 6ο Γυμνάσιο Πατρών…. (αναλυτικά στο συνημμένο έγγραφο)

Επιμόρφωση εκπαιδευτικών – 349΄ ακόμα

Μετά το τέλος της παρουσίασης θα ακολουθήσει συζήτηση των εκπαιδευτικών με μέλη της Θεατροπαιδαγωγικής Ομάδας ΠΑιΘέΑ, το Συνήγορο του Παιδιού, κ. Μόσχο Γιώργο, και τη σχολική ψυχολόγο Μαρία Παντελή, αναφορικά με τη συνεισφορά του συγκεκριμένου προγράμματος σε σχέση με το σχολικό εκφοβισμό, στο πλαίσιο της υλοποίησής του σε συνδυασμό και με άλλες δραστηριότητες σε μαθητές.

Οι εκπαιδευτικοί Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που επιθυμούν να συμμετέχουν στο Επιμορφωτικό Πρόγραμμα, παρακαλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι την Πέμπτη 2  Νοεμβρίου 2017,συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα (μπορείτε να ανοίξετε τη φόρμα δήλωσης συμμετοχής από το συνημμένο έγγραφο):

https://goo.gl/forms/hZ0Nzjx5gU0Rja4N2

Οι εκπαιδευτικοί που θα συμμετέχουν στο  Πρόγραμμα θα ειδοποιηθούν και ηλεκτρονικά στο mail που θα έχουν δηλώσει για τη συμμετοχή τους. Στο τέλος του προγράμματος θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων