Ζάννειο Πειραματικό Γυμνάσιο Πειραιά

Ευρωπαϊκό βραβείο etwinning 2020 στο σχολείο μας

Συγγραφέας: ΕΛΕΝΗ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ στις 20/02/2020

Το γυμνάσιό μας συμπεριλαμβάνεται στους νικητές του φετινού διαγωνισμού των Ευρωπαϊκών Βραβείων eTwinning 2020. Η συμμετοχή μας τιμήθηκε με το  Βραβείο  “Peyo Yavorov” – Για ένα έργο που καλλιεργεί την αγάπη των νέων για το διάβασμα.

Το έργο ηλεκτρονικής αδελφοποίησης eTwinning “Twinfeuill’ton : amours et préjugés de jadis à nos jours”/Twinfeuill’ton : έρωτας και προκατάληψη άλλοτε και τώρα” https://twinspace.etwinning.net/72583/home  υλοποιήθηκε την περσινή σχολική χρονιά 2018-19 στα τμήματα Γ3 και Β4 από τις καθηγήτριες Ελένη Βότση,  Ελένη Σταυροπούλου, Ευανθία Καγκάδη, Ευσταθία Αγγελή και Κωνσταντίνα Τσαγκρίδου.

Ας σημειωθεί οτι το σχολείο μας έχει τιμηθεί άλλες δυο φορές με το Ευρωπαϊκό Βραβείο Γαλλικής Γλώσσας eTwinning  (το 2018 για το έργο “Twinlettres”,  και το 2015 για το έργο “Ulysse 2014”).

Το βραβείο θα παραλάβουν οι καθηγήτριες τον Οκτώβριο 2020 στο ετήσιο Ευρωπαϊκό συνέδριο του eTwinning.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους, μαθητές και καθηγητές !

Ευχαριστούμε θερμά τη διεύθυνση του σχολείου μας και τους συναδέλφους για τη βοήθεια και την υποστήριξη !

 

Δελτίο τύπου

https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/313255_dyo-proties-kai-ena-eidiko-brabeio-gia-tis-ellinikes-symmetohes-sta-eyropaika

http://www.etwinning.gr/images/stories/european_awards_press_release_2020.pdf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Λόγω της πανδημίας, η φετινή τελετή βράβευσης έγινε διαδικτυακά  στη διάρκεια του Ετήσιου συνεδρίου eTwinning. Παρακολουθείστε στο παρακάτω βίντεο το απόσπασμα από 1:37:00 έως 1:42:00 :

Στη διάρκεια της βράβευσης, προβλήθηκε για πρώτη φορά και το βίντεο που γυρίσαμε στο σχολείο μας για να παρουσιάσουμε τη δουλειά μας. Συγχαρητήρια σε όλους !