Ζάννειο Πειραματικό Γυμνάσιο Πειραιά

Εκδήλωση για τα 30 χρόνια προσφοράς του σχολείου μας

Συγγραφέας: ΕΛΕΝΗ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ στις 22/06/2012

ΤΟ ΖΑΝΝΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ: ένα σχολείο δεμένο με την πόλη του.

Το ΖΑΝΝΕΙΟ γυμνάσιο επιστρέφει στο παρελθόν του, παρουσιάζει το παρόν και σχεδιάζει το μέλλον του, στην εκδήλωση στην οποία σας προσκαλούν οι μαθητές του, ο διευθυντής κ. Σ. Τσελέντης, οι καθηγητές και ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων, τη Δευτέρα 25 Ιουνίου, στις 7.30 μ.μ.

Στη γιορτή αυτή, που γίνεται για το τέλος της- δύσκολης- σχολικής χρονιάς, θα παρουσιαστεί η συμβολή και η πολιτιστική και παιδαγωγική προσφορά 30 χρόνων του Ζαννείου Γυμνασίου στον Πειραιά, διανθισμένη όμως και με τα χαρακτηριστικά του σημερινού προσώπου του.

-Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 7:30 με θεατρική παράσταση, που έγραψαν και σκηνοθέτησαν τα παιδιά του Ζαννείου με τίτλο «Τι να κάνουν αυτά τα παιδιά» του μαθητή Δαμιανού Αγραβαρά και το «Λεωφορείο» των αποφοίτων 2011 Ε. Κότσιρα, Μ. Καρρά, Χ.Λεοντίδη και Γ.Τωράκη.

– Στις 8:30 θα αρχίσει μουσική βραδιά στην αυλή του σχολείου, με το Μουσικό Σύνολο «Διθύραμβος» υπό την διεύθυνση της κας Δέσποινας Σκουλάξενου και τη μουσική ομάδα των μαθητών του σχολείου μετά συνοδείας…κεράσματος εκ μέρους του Συλλόγου Γονέων!

-Στη διάρκεια της βραδιάς θα παρουσιαστούν ψηφιακά αποσπάσματα της δουλειάς των ομίλων των μαθητών του Ζαννείου Γυμνασίου, από περασμένες χρονιές αλλά και σύγχρονα δείγματα της δουλειάς του. Θα διαβαστούν λογοτεχνικά κείμενα μαθητών του, αλλά θα ξεδιπλωθούν και σχολικές μνήμες από παλιότερους μαθητές του Ιστορικού αυτού Σχολείου του Πειραιά.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ prosklisi_zanneios

ΖΑΝΝΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ: 30 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΝΟΤΕΣ

Σας περιμένουμε τη Δευτέρα 25 Ιουνίου, στις  8.30 το απόγευμα στο Ζάννειο Γυμνάσιο Πειραιά, για να κλείσουμε μαζί τη σχολική χρονιά και να πούμε Καλό Καλοκαίρι, σε μία εκδήλωση για την παιδαγωγική και πολιτιστική προσφορά του ΖΑΝΝΕΙΟΥ  ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ στον Πειραιά..

…Με θεατρική παράσταση, αφηγήσεις και μουσικές  από τη ζωή του Σχολείου, με συντελεστές τους μαθητές, τους απόφοιτους και το Μουσικό Σύνολο ΔΙΘΥΡΑΜΒΟΣ υπό τη διεύθυνση της κας  Δέσποινας Σκουλάξενου.

Ζάννειο Γυμνάσιο – 1982-2012 – 30 χρόνια προσφοράς στον Πειραιά – Final

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *