Ζάννειο Πειραματικό Γυμνάσιο Πειραιά

Εισαγωγή Μαθητών

Οιενδιαφερόμενοιγονείς και κηδεμόνες των μαθητών/-τριών της ΣΤ΄ τάξης Δημοτικού, μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις για τη συμμετοχή τελειοφοίτων μαθητών/-τριών Δημοτικού στη δοκιμασία (τεστ) για την εισαγωγή στην Α΄ τάξη του ΖαννείουΠρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου το σχολικό έτος 2014-15.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά από 1ης έως 31ης Μαρτίου 2014 στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Δ.Ε.Π.Π.Σ.: http://apps.athena.net.gr/pps/aitisi και ότι ο αριθμός των μαθητών/-τριών που θα γίνουν δεκτοί/-ές στην Α΄ τάξη του σχολείου ανέρχεται σε 108 (4 τμήματα από 27 μαθητές).

Η δοκιμασία (τεστ) είναι τρίωρης διάρκειας και θα πραγματοποιηθεί σε όλα τα Πρότυπα Πειραματικά Γυμνάσια την Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014 στις 10:00π.μ.Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στη διαδικασία είναι οι γονείς και κηδεμόνες που θα υποβάλουν αίτηση στη διάρκεια του Μαρτίου, να παραλάβουν από το σχολείο το δελτίο συμμετοχής του παιδιού τους από 2 έως 12 Μαΐου 2014. Η εισαγωγή των επιτυχόντων θα ολοκληρωθεί με μετεγγραφή εντός της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου 2014, προσκομίζοντας στο σχολείο βεβαίωση εγγραφής από το Γυμνάσιο στο οποίο θα εγγραφεί ο/η μαθητής/-τρια κατά το μήνα Ιούνιο.

Με εκτίμηση

OΔιευθυντής

Τσελέντης Συμεών

Για την προετοιμασία των υποψηφίων μαθητών στην Α’ Γυμνασίου του Ζαννείου Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου Πειραιά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν από την Τράπεζα Θεμάτων που υπάρχει στην παρακάτω διεύθυνση:

http://apps.athena.net.gr/pps/.