Εκπαιδευτικη Επίσκεψη Γυμνασιου Υπάτης στο Αστεροσχολείο Υπάτης

8 Μαρτίου, 2022 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΥΠΑΤΗΣ

Εκπαιδευτική Επίσκεψη Γυμνασίου Υπάτης στο Αστεροσχολείο Υπάτης

 

Στις 23 Φεβρουαρίου 2022, πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη των τάξεων Α, Β και Γ  Γυμνασίου του Γυμνασίου Υπάτης στο Αστεροσχολείο Υπάτης.

Συνοδοί εκπαιδευτικοί: Γεώργιος Βαλατσός (Διευθυντής Γυμνασίου), Αικατερίνη Βεργετάκη ( Βιολόγος), Σοφία Στεργίου (Μαθηματικός).

Στη διάρκεια της επίσκεψης έγινε προβολή βίντεο σε ό,τι αφορά τη δομή, την ηλικία και το χρονικό δημιουργίας του ηλιακού συστήματος. Έγινε ενημέρωση από τον Υπεύθυνο5 1 2 3 4 του Αστεροσχολείου, …. και συζήτηση και επίλυση αποριών από τους μαθητές.

Στα πλαίσια του μαθήματος Γεωγραφίας της Α Γυμνασίου στη διάρκεια των διδακτικών ωρών του μαθήματος (Υπεύθυνη Εκπαιδευτικός: Αικατερίνη Βεργετάκη, ΠΕ04.04) και σύμφωνα με τις οδηγίες διδασκαλίας του μαθήματος, πριν από την πραγματοποίηση της επίσκεψης, έγινε συζήτηση για το ηλιακό σύστημα, συμπλήρωση και χρωματισμός φύλλου εργασίας (netrina.gr) από τους μαθητές και ανάθεση τρισδιάστατων κατασκευών του ηλιακού συστήματος (βλ. εικόνες).

Ενημέρωση των μαθητών της Β Γυμνασίου και της Γ Γυμνασίου είχε επίσης προηγηθεί στα πλαίσια των μαθημάτων Γεωγραφίας (Υπεύθυνη Εκπαιδευτικός: Αικατερίνη Βεργετάκη, ΠΕ04.04)  και Φυσικής (Υπεύθυνος Εκπαιδευτικός:  Γεώργιος Βαλατσός, Διευθυντής Γυμνασίου) αντίστοιχα.

 

Δημοσιευμένο στην κατηγορία  Δραστηριότητες ,Νέα - Ανακοινώσεις .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Κατηγορίες

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Αρχείο δημοσιεύσεων

Ετικέτες


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση