ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΥΣΙΕΣ

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΥΣΙΕΣ

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

Σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με την υπ. αριθμ. 52840/ΓΔ4/8-5-2020 Απόφαση του ΥΠΑΙΘ και λόγω της εξαιρετικά επείγουσας ανάγκης να αντιμετωπιστούν οι άμεσοι κίνδυνοι από τη διάδοση του νέου κορωνοϊού COVID-19, οι απουσίες των μαθητών/τριών, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν μετά την επαναλειτουργία των σχολικών μονάδων, τη Δευτέρα 18 Μαΐου 2020 για τα Γυμνάσια, δε θα ληφθούν υπόψη για το χαρακτηρισμό της φοίτησής τους, εφόσον ο γονέας/κηδεμόνας τους, υποβάλουν υπεύθυνη δήλωση, ότι

Α) ο/η μαθητής/τρια ανήκει σε ομάδα αυξημένου κινδύνου για νόσηση από COVID-19 ή

Β) έρχεται σε στενή επαφή με άτομο του οικογενειακού του περιβάλλοντος που ανήκει στην παραπάνω ομάδα αυξημένου κινδύνου, ή ήδη νοσεί.

Για το σωστό προγραμματισμό της λειτουργίας του σχολείου, παρακαλούμε να συμπληρώσετε και να υπογράψετε την Υπεύθυνη Δήλωση (μπορείτε να την κατεβάσετε πατώντας εδώ
και να τη στείλετε στο σχολείο με email (mail@gym-vrach.kor.sch.gr). Διαφορετικά θα τη φέρετε αυτοπροσώπως στο σχολείο κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού.

Σε κάθε περίπτωση να μας ενημερώσετε και τηλεφωνικά για την μη παρακολούθηση του παιδιού σας κατά το χρονικό διάστημα από την έναρξη επαναλειτουργίας των σχολείων μέχρι την Δευτέρα 18 Μαΐου και ώρα 13:30.  (Τηλ. 2741055740).