ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Sos 1In2 Sticker by Careluu LLC for iOS & Android | GIPHY

  1. Όσοι μαθητές αντιμετωπίζουν πρόβλημα εγγραφής στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, να ενημερώσουν, με ηλεκτρονικό μήνυμα, τη Διεύθυνση του Σχολείου στο:

mail@gym-vouliag.att.sch.gr

      2. Εντός της εβδομάδας (από Τρίτη, 7/04/2020) θα αναρτηθούν στο μενού ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΕΩΝ ημερομηνίες, ώρες διδασκαλίας μαθημάτων σύγχρονης εξ αποστάσεως διδασκαλίας (Τηλεδιάσκεψη), ονοματεπώνυμο καθηγήτριας/καθηγητή και, αντίστοιχος, τίτλος μαθήματος.  Οι μαθητές, απλώς, θα κάνουν κλικ πάνω στο μάθημα και αυτομάτως θα εισέρχονται στην ψηφιακή αίθουσα του μαθήματος, στην εφαρμογή webex meetings.

      3. Παρακαλούνται οι μαθητές, πριν συμμετάσχουν στο πρόγραμμα της σύγχρονης εξ αποστάσεως διδασκαλίας, να διαβάσουν ενημερωτικό υλικό από το Υ.ΠΑΙ.Θ. εδώ και το άρθρο 38 του Ν.4624/2019 σχετικά με τις ποινικές κυρώσεις που επισείονται σε περίπτωση παράνομης καταγραφής και επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων είτε καθηγητών τους, είτε συμμαθητών τους, όπως επισυνάπτεται εδώ

      4. Η έναρξη της σύγχρονης εξ αποστάσεως διδασκαλίας δεν καταργεί την ασύγχρονη. Ως εκ τούτου, οι μαθητές θα εξακολουθήσουν, παράλληλα, να ενημερώνονται και από την πλατφόρμα της ηλεκτρονικής τάξης (https://eclass.sch.gr/)

       5. Τόπος διαδικτυακής ενημέρωσης για τους μαθητές είναι, επίσης,  η ιστοσελίδα του σχολείου και πιο συγκεκριμένα το μενού ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΘΗΣΙΑΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗ, καθώς και στο μάθημα των Θρησκευτικών, το προσωπικό blog του διδάσκοντος εδώ