Ζακυνθόραμα

Η ηλεκτρονική εφημερίδα της Β' Λυκείου Βολιμών

Η Γ’ Λυκείου Βολιμών ευχαριστεί το Σύλλογο Βολιμιατών

Μαρ 20135

Εμείς οι μαθητές της Γ’ Λυκείου Βολιμών ευχαριστούμε θερμά το Σύλλογο Βολιμιατών για την αμέριστη ηθική και χρηματική  υποστήριξη, και τη συμβολή του στην πραγματοποίηση της πενθήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής μας στη Θεσσαλονίκη. Τέτοιες ενέργειες αποδεικνύουν την ευαισθησία απέναντι σε μαθητές και αποτελούν φωτεινό παράδειγμα για κάθε φορέα, καθώς η εκδρομή αυτή μας προσέφερε εξαιρετικά πολύτιμες κοινωνικές και πνευματικές εμπειρίες, απαραίτητες για τη διεύρυνση των οριζόντων μας.

Με εκτίμηση και ευγνωμοσύνη,

Οι μαθητές της Γ’ Λυκείου Βολιμών

Ένα Σχόλιο στο άρθρο

“Η Γ’ Λυκείου Βολιμών ευχαριστεί το Σύλλογο Βολιμιατών”

  1. 14 Ιουνίου, 2013 στις 22:42      Απάντηση ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΑΡΑΚΙΝΗΣ-ΣΥΝΕΤΟΣ Έγραψε:

    Με χαρά αντικρύζω το “ζακυνθόραμα” και σας στέλνουμε χαιρετίσματα, η σύζυγος κι εγώ!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

.

Ζακυνθόραμα ονομάσαμε την πανοραμική εικόνα της Ζακύνθου, όπως φαίνεται από ψηλά, όπως τη βλέπουμε από τις Βολίμες. Αποφασίσαμε να δώσουμε αυτό το όνομα στην ηλεκτρονική εφημερίδα του σχολείου μας, μέσα στην οποία φιλοδοξούμε να παρουσιάσουμε τα γεγονότα όπως τα αφουγκραζόμαστε εμείς, οι μαθητές και καθηγητές του Γυμνασίου-Λ.Τ. Βολιμών. Παίζοντας με τις λέξεις, ανακαλύψαμε ότι θέλουμε και μπορούμε να πάρουμε το λόγο για να μιλήσουμε για πράγματα που μας κινούν το ενδιαφέρον, να παρουσιάσουμε το δικό μας όραμα για τη Ζάκυνθο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

Η λειτουργία αυτής της ηλεκτρονικής εφημερίδας ξεκινά κατά το σχολικό έτος 2012-2013 από τη Β’ Λυκείου στο πλαίσιο του μαθήματος της Ερευνητικής Εργασίας (Project). Ελπίζουμε η προσπάθεια αυτή να αγκαλιαστεί και από τις υπόλοιπες τάξεις, ώστε να συνεχιστεί στο μέλλον και να αποκτήσουν τα παιδιά της ορεινής Ζακύνθου μία ισχυρή φωνή που θα ακούγεται σε ολόκληρο τον κόσμο.



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων