Την Τετάρτη 25/02/2026 πραγματοποιήθηκε, στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Ημέρας κατά της Βίας και του Εκφοβισμού στο σχολείο, ενημερωτική ομιλία στην ολομέλεια της σχολικής μονάδας από στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας. Το θέμα της ομιλίας ήταν “Επιπτώσεις που έχει το φαινόμενο της σχολικής βίας σε παιδιά και εφήβους” και είχε ως στόχο την εμπεριστατωμένη ενημέρωση των μαθητών/τριών σχετικά με όλες τις μορφές σχολικής βίας, εντός και εκτός του σχολείου.
Συμπληρωματικά, διοργανώθηκαν από την ψυχολόγο και την κοινωνική λειτουργό του σχολείου δράση με τίτλο “Από τα πειράγματα στον εκφοβισμό: όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε”, μέσω της οποίας οι μαθητές εξοικειώθηκαν με τις μορφές και τρόπους διαχείρισης του εκφοβισμού.
Τέλος, την Πέμπτη 5/3/2026, οι μαθητές παρακολούθησαν ενημερωτική διαδικτυακή εκδήλωση που διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Υπουργείο Παιδείας.
Copyright © 2026. Με την επιφύλαξη όλων των δικαιωμάτων.

