ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ !

ΑΣΤΕΡΙΑ

Αγαπητοί γονείς και παιδιά του Βαθυλάκκου!

Απόψε  Παρασκευή 1/12/2023, σας καλούμε  στην αυλή του σχολείου μας για να ταξιδέψουμε στα αστέρια! Θα έχουμε δύο τηλεσκόπια και θα δούμε το Φεγγάρι, τον Κρόνο, τον Δία, τον Ωρίωνα και ό,τι άλλο προκύψει! Θα μιλήσουμε για τον Χειμερινό Ουρανό, τους Αστερισμούς του,  καθώς και για τους μύθους τους… Θα χαρούμε πολύ να συνοδεύσουν οι γονείς τα παιδιά τους και να σας δούμε όλους στην αυλή του σχολείου,  από τις 7:00 το βράδυ. Να ντυθείτε πολύ καλά γιατί θα έχει κρύο και φέρτε μαζί σας την περιέργεια σας και την προθυμία σας να μάθετε περισσότερα για τα αστέρια και τους πλανήτες.

Με εκτίμηση Σύλλογος Διδασκόντων Γ/Σ Βαθυλάκκου

α3ΑΑ

Η συννεφιά δεν μπόρεσε να νικήσει την περιέργεια και τον ενθουσιασμό των μαθητριών και μαθητών του Γυμνασίου μας, που μαζί με γονείς και άλλους συγγενείς απήλαυσαν τον Κρόνο και το Δία με τη βοήθεια των τηλεσκοπίων του ερασιτέχνη Αστρονόμου και εκπαιδευτικού του Γυμνασίου μας κ. Χρήστου Μπερεδήμα. Οι ερασιτέχνες αστρονόμοι παρέμειναν ως αργά το βράδυ απολαμβάνοντας όσα άστρα μπορούσαν να δουν μέσα από τα σύννεφα.

«Είδαμε μόνο Κρόνο και Δια, το φεγγάρι δεν “ανέτειλε” ποτέ… Περάσαμε πάντως πολύ ευχάριστα! Ευχαριστώ για τη στήριξη και θα το επαναλάβουμε και με τη νέα χρονιά ώστε όποιος θέλει και μπορεί να έρθει ή να ξαναέρθει 😃 καλό βράδυ» Χ. Μπερεδήμας