Έναρξη Σχολικού Έτους 2021-22 Αγιασμός

Την Δευτέρα 13/9/2021 ξεκινά η νέα σχολική χρονιά με τον Αγιασμό που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Γυμνασίου Βασιλικού. Ο Αγιασμός θα ξεκινήσει στις 8.45 πμ. Οι μαθητές θα πρέπει να βρίσκονται στο σχολείο στις 8.30 πμ. Οι μαθητές που μετακινούνται με λεωφορεία από το Αφράτι και τα Φύλλα θα πρέπει να βρίσκονται έγκαιρα στις στάσεις. Το λεωφορείο θα περάσει από το Αφράτι στις 8 πμ και στη συνέχεια από τα Φύλλα. Η αναχώρηση από το Γυμνάσιο θα γίνει στις 11 πμ.

Την Δευτέρα θα δοθούν στους μαθητές όλων των τάξεων τα βιβλία τους σε ειδικές σακούλες μεταφοράς. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email του σχολείου μας gymvasey@sch.gr

Όλοι οι μαθητές για να εισέλθουν στο σχολείο θα πρέπει απαραίτητα να έχουν την μάσκα τους καθώς και εκτυπωμένο το αρνητικό αποτέλεσμα self test το οποίο θα πρέπει να έχει γίνει την Κυριακή 12/9 ή τη Δευτέρα 13/9 το πρωί και να έχει δηλωθεί στην πλατφόρμα self-testing.gov.gr  (Σχολική Κάρτα). Οι γονείς δεν μπορούν να εισέλθουν στο σχολείο λόγω των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοιού.

Ευχόμαστε καλή αρχή και καλή πρόοδο σε όλα τα παιδιά μας.

Από την Δνση

Χωρίς σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *