Πρόγραμμα μαθημάτων σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης

Ανακοινώνεται το πρόγραμμα της σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης από τη Δευτέρα 9/11/2020 για όλες τις τάξεις του σχολείου μας.
Για να δείτε το πρόγραμμα, επιλέξτε τον σύνδεσμο: Πρόγραμμα μαθημάτων σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης
– Οι μαθητές/τριες, ανάλογα με το ωρολόγιο πρόγραμμα τους, πρέπει να συνδέονται στην Ψηφιακή τάξη του/της Εκπαιδευτικού με τον/την οποία έχουν μάθημα κάθε διδακτική ώρα.
–  Οι σύνδεσμοι των Εκπαιδευτικών για τις Ψηφιακές Τάξεις τους, έχουν αποσταλεί στα emails των μαθητών.
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ οι μαθητές μπορούν να αναζητούν τους συνδέσμους στα Μηνύματα των μαθημάτων Πληροφορικής στο E-class (Η-τάξη) όπου τους έχει αποσταλεί σε μήνυμα το πρόγραμμα ΜΑΖΥ με τους συνδέσμους των ψηφιακών τάξεων των Εκπαιδευτικών.
– Για τη σύνδεση σας, προτείνεται, να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα Webex Meettings το οποίο θα σας ζητηθεί να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε μόνο κατά την πρώτη σύνδεσή σας.
– Σε περίπτωση δυσκολίας, εναλλακτικά, μπορείτε να συνδεθείτε μέσω του browser που χρησιμοποιείτε (Firefox, Chrome,..).
– Για την είσοδο των μαθητών στις ψηφιακές τάξεις ΔΕΝ απαιτούνται κωδικοί αλλά θα χρειαστεί να πληκτρολογήσουν το ονοματεπώνυμό τους στα ελληνικά, ώστε να πιστοποιείται η παρουσία τους στο μάθημα.
– Καλό είναι οι μαθητές να να κάνουν την σύνδεση τους στο μάθημα λίγο 5 λεπτά πριν την έναρξή του μαθήματος, ώστε να αντιμετωπίζονται έγκαιρα τυχόν δυσκολίες σύνδεσης.
– Στα μαθήματα της ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ και της ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ της Β και της Γ τάξης θα συνδέονται ΟΛΟΙ οι μαθητές του κάθε τμήματος και όχι η μισή ομάδα όπως γινόταν στα Εργαστήρια.

2 σχόλια σχετικά με το “Πρόγραμμα μαθημάτων σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης”

Αφήστε μια απάντηση