Για την ιστοσελίδα μας!

          Αγαπητέ επισκέπτη,

          Σε καλωσορίζουμε στο ηλεκτρονικό περιβάλλον του σχολείου μας. Σ’ αυτό τον χώρο θα υπάρχουν ανακοινώσεις και πληροφορίες σχετικά με την σχολική ζωή του γυμνασίου μας. Θα περιλαμβάνει όμως και ενδεικτικά έργα από τις δημιουργίες των μαθητών στα διάφορα μαθήματα του σχολικού προγράμματος και στα άλλα προγράμματα του σχολείου. Στόχος μας είναι αυτές οι δημιουργίες να εκτίθενται μέσα στους σχολικούς χώρους και στην ιστοσελίδα του σχολείου για να αποτελούν πηγή έμπνευσης για τους υπόλοιπους και περηφάνιας για το δημιουργό τους.
Το Γυμνάσιο είναι ένα θαυμάσιο μέρος για να διδάξεις και να μάθεις. Μια βασική παράμετρος στην επιτυχία του σχολείου είναι η συνεισφορά του διδακτικού προσωπικού, των γονέων και κηδεμόνων και φυσικά η εργασία των ίδιων των μαθητών. Η συνεργασία μεταξύ όλων των μελών της σχολικής κοινότητας είναι εξαιρετικής σημασίας για την βελτίωση του σχολείου μας. Κάθε μέρα φέρνει νέες προκλήσεις και ευκαιρίες για όλους μας, και μαζί γινόμαστε καλύτεροι χάρη στην εμπειρία που αποκτούμε. Σε όλες τις ώρες του σχολικού ωραρίου, το κτίριο του σχολείου μας είναι ζωντανό με τα μέλη της εκπαιδευτικής μας κοινότητας να εργάζονται να συζητούν και να συμμετέχουν σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες.
Εκ μέρους του εκπαιδευτικού προσωπικού του σχολείου μας σας εύχομαι μια χρήσιμη και ευχάριστη πλοήγηση στην ιστοσελίδα του 1ου Γυμνασίου Μίκρας.

Ο Διευθυντής

 Σαρρής Βασίλειος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *