ΕΓΓΡΑΦΕΣ-ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2024-2025

ΕΓΓΡΑΦΗ/ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ

 

Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές (για μαθητές/τριες που θα φοιτήσουν στην Α’ Γυμνασίου) και οι ανανεώσεις εγγραφών (για μαθητές/τριες που θα φοιτήσουν στην Β’ και  Γ’ Γυμνασίου)  στο 1ο Γυμνάσιο Μίκρας για το Σχολικό Έτος 2024-2025 θα αρχίσουν την Πέμπτη 20/06/2024 και θα διαρκέσουν μέχρι την Παρασκευή 28/06/2024 και ώρες 09.00 πμ έως 12.00 μμ.

 

Για την εγγραφή απαιτούνται:

  1. Μια μικρή πρόσφατη φωτογραφία.
  2. Δήλωση ατομικών στοιχείων μαθητή συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη.
  3. Υπεύθυνες δηλώσεις συμπληρωμένες και υπογεγραμμένες και από τους 2 γονείς (εφόσον είναι εν ζωή). Στην Υ.Δ δηλώνεται ποιος από τους γονείς επιθυμεί να οριστεί ως Α κηδεμόνας και ποιος ως Β. Και οι δύο κηδεμόνες ενημερώνονται (εκτός από την περίπτωση που από κάποιον/α έχει αφαιρεθεί η γονική μέριμνα). Οι Υπεύθυνες Δηλώσεις είτε προσκομίζονται από τους γονείς/κηδεμόνες αυτοπροσώπως, είτε αποστέλλονται επικυρωμένες από ΚΕΠ ή μέσω gov.gr.
  4. Συμπληρωμένο Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή από γιατρό το αργότερο μέχρι την έναρξη του νέου σχολικού έτους 2024-25 (αφορά τους μαθητές που εγγράφονται στην Α’ τάξη)
  • Για όσους μαθητές/μαθήτριες υπάρχει γνωμάτευση-διάγνωση από ΚΕΔΑΣΥ ή άλλο ιατροπαιδαγωγικό φορέα παρακαλείσθε να προσκομίσετε αντίγραφό αυτής στο σχολείο.
  • Εφόσον ο/η μαθητής/τρια δικαιούταi και επιθυμεί μεταφορά θα πρέπει αυτό να δηλωθεί με την εγγραφή. Επομένως,  οι γονείς που διαμένουν σε απόσταση μεγαλύτερη των 2,5 χλμ από το σχολικό κτίριο και επιθυμούν μεταφορά των παιδιών τους, να υποβάλλουν στο σχολείο:
    1. Αίτηση για καταμέτρηση της χιλιομετρικής απόστασης
    2. Υπεύθυνη δήλωση με καταγεγραμμένο τον αριθμό του αγροτεμαχίου
    3. Αντίγραφο τοπογραφικού, όπου φαίνεται η θέση και ο αριθμός τοου αγροτεμαχίου καθώς και το ονοματεπώνυμο του ιδιοκτήτη
    4. Λογαριασμό Ηλεκτρικού Ρεύματος
    5. Συμβόλαιο Αγοραπωλησίας Αγροτεμαχίου

    προκειμένου να προωθηθούν από το σχολείο στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου για την καταμέτρηση της χιλιομετρικής απόστασης

  • Τέλος, σας επισημαίνουμε ότι όσοι δικαιούνται και επιθυμούν παράλληλη στήριξη /ΕΒΠ/σχολικό νοσηλευτή για το παιδί τους, η προθεσμία υποβολής αίτησης στο σχολείο είναι έως 26 Ιουνίου 2024.

Για την επανεγγραφή απαιτούνται:

  1. Δήλωση ατομικών στοιχείων μαθητή συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη.
  2. Υπεύθυνες δηλώσεις συμπληρωμένες και υπογεγραμμένες και από τους 2 γονείς (εφόσον είναι εν ζωή). Στην Υ.Δ δηλώνεται ποιος από τους γονείς επιθυμεί να οριστεί ως Α κηδεμόνας και ποιος ως Β. Και οι δύο κηδεμόνες ενημερώνονται (εκτός από την περίπτωση που από κάποιον/α έχει αφαιρεθεί η γονική μέριμνα). Οι Υπεύθυνες Δηλώσεις είτε προσκομίζονται από τους γονείς/κηδεμόνες αυτοπροσώπως, είτε αποστέλλονται επικυρωμένες από ΚΕΠ ή μέσω gov.gr.

Τα έντυπα βρίσκονται αναρτημένα παρακάτω και μπορείτε να τα κατεβάσετε και να τα συμπληρώσετε:

Η Διευθύντρια
του 1ου Γυμνασίου Μίκρας

Αικατερίνη Παπακωνσταντίνου
ΠΕ06 Αγγλικής Φιλολογίας

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ- ΕΓΓΡΑΦΗ Α ΚΗΔΕΜΟΝΑΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ- ΕΓΓΡΑΦΗ Β ΚΗΔΕΜΟΝΑΣ

ΚΑΡΤΕΛΑ-ΜΑΘΗΤΗ_ΕΓΓΡΑΦΗ

ΑΤΟΜΙΚΟ-ΔΕΛΤΙΟ-ΥΓΕΙΑΣ-ΜΑΘΗΤΗ

4 σκέψεις για το “ΕΓΓΡΑΦΕΣ-ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2024-2025

  1. Είχα την εντύπωση πως, επειδή το γυμνάσιο ανήκει στην υποχρεωτική εκπαίδευση ,η εγγραφή των μαθητών γίνεται ΜΟΝΟ για την Α τάξη και για τις Β και Γ ανανεώνεται αυτόματα.

  2. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ?

    1. Δήλωση ατομικών στοιχείων μαθητή συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη.
      Υπεύθυνες δηλώσεις συμπληρωμένες και υπογεγραμμένες και από τους 2 γονείς (εφόσον είναι εν ζωή). Στην Υ.Δ δηλώνεται ποιος από τους γονείς επιθυμεί να οριστεί ως Α κηδεμόνας και ποιος ως Β. Και οι δύο κηδεμόνες ενημερώνονται (εκτός από την περίπτωση που από κάποιον/α έχει αφαιρεθεί η γονική μέριμνα). Οι Υπεύθυνες Δηλώσεις είτε προσκομίζονται από τους γονείς/κηδεμόνες αυτοπροσώπως, είτε αποστέλλονται επικυρωμένες από ΚΕΠ ή μέσω gov.gr.

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων