1ο Γυμνάσιο Μίκρας

Τρίλοφος Θεσσαλονίκης

Δελτίου Τύπου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Ιαν 20208

Την Κυριακή 15/12/2019 πραγματοποιήθηκε η πρώτη ξεκαρδιστική μουσικοθεατρική παράσταση του 1ου Γυμνασίου Μίκρας, με τίτλο ‘’Home alone 3hills’’. Πρωταγωνιστές 28 μαθητές, από όλες τις τάξεις του γυμνασίου, που συνεργάστηκαν με απεριόριστη διάθεση και κέφι!

Η παράσταση ήταν μια πρωτοβουλία του προεδρείου του 15μελούς-μαθητών και του Δ.Σ. συλλόγου γονέων & κηδεμόνων. Μέσα σε λιγότερο από 2 εβδομάδες, συνεργαστήκαμε όλοι μαζί, μαθητές, εθελοντές γονείς, o σύλλογος διδασκόντων και o σύλλογος γονέων & κηδεμόνων και το αποτέλεσμα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία! Καταφέραμε να παρουσιάσουμε μια αξιόλογη μουσικοθεατρική παράσταση.

Ευελπιστούμε να καταφέρουμε να καθιερωθούν ως θεσμός του σχολείου μας, οι ομάδες θεάτρου, μπάντας και χορωδίας.

Ευχαριστούμε όλους όσους συντέλεσαν να ολοκληρωθεί η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του 1ου Γυμνασίου Μίκρας. Συνεχίζουμε και προετοιμαζόμαστε για την επόμενη μας δράση στην οποία σας θέλουμε όλους κοντά μας!

Σημείωση: Ύστερα από επιθυμία των μαθητών, το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε από την εθελοντική συνεισφορά των προσκεκλημένων διατέθηκε με την μορφή προϊόντων – υλικών (τρόφιμα & ξύλα), σε οικογένειες της τοπικής κοινότητας.

Με εκτίμηση,
Δ.Σ. συλλόγου γονέων και κηδεμόνων
1ουΓυμνασίου Μίκρας

  

  

Αφήστε μια απάντηση

Πρόσφατα σχόλιαTop
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων