ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΓΕΛ ΜΙΚΡΑΣ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΓΕΛ ΜΙΚΡΑΣ       http://1lyk-trilof.thess.sch.gr/

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής Ηλεκτρονικής Αίτησης Εγγραφής-Δήλωσης Προτίμησης τη Δευτέρα 17/6/2019 , ακολουθεί η εγγραφή του(της) μαθητή(τριας) στο σχολείο.

Οι εγγραφές θα γίνονται μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων προς το τέλος Ιουνίου 2019 όταν λάβουν από την εφαρμογή e-eggrafes.minedu.gov.gr την ΟΡΙΣΤΙΚΗ Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής-Δήλωση Προτίμησης  και από 1/9/2019 έως 11/9/2019 .

Οι ενδιαφερόμενοι κηδεμόνες ενημερώνονται μέσω του ηλεκτρονικού πληροφοριακού συστήματος και καλούνται να προσέλθουν στο Γενικό Λύκειο στο οποίο έχει διαβιβαστεί το Απολυτήριο Γυμνασίου.

Τα δικαιολογητικά που χρειάζεται να καταθέσετε είναι :

Α.  Για την εγγραφή   μαθητών/τριών στην Α΄  Λυκείου

  1. Αίτηση εγγραφής ( έντυπο του σχολείου –μπορείτε να το εκτυπώσετε από την ιστοσελίδα μας και να το φέρετε συμπληρωμένο)
  2. Απολυτήριο Γυμνασίου,  εφόσον δεν έχει διαβιβαστεί υπηρεσιακά
  3. Εκτύπωση της ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ Ηλεκτρονικής Αίτησης Εγγραφής-Δήλωσης Προτίμησης
  4. Υπεύθυνη δήλωση του ν.1599/1986 του κηδεμόνα του(της) μαθητή(τριας) (έντυπο του σχολείου- μπορείτε να το εκτυπώσετε από την ιστοσελίδα μας και να το φέρετε συμπληρωμένο)
  5. Φωτοαντίγραφο της Αστυνομικής Ταυτότητας του(ης) μαθητή(τριας)  ή Πιστοποιητικό του Δήμου αν δεν έχει Αστυνομική ταυτότητα
  6. Φόρμα με τα στοιχεία επικοινωνίας του κηδεμόνα. (έντυπο του σχολείου- μπορείτε να το εκτυπώσετε από την ιστοσελίδα μας και να το φέρετε συμπληρωμένο)
  7. Ατομικό Δελτίο Υγείας (Α.Δ.Υ.) (αφορά μόνο την Α΄Λυκείου) (μπορείτε να το εκτυπώσετε από την ιστοσελίδα μας και να το φέρετε συμπληρωμένο)

 

 

Από τη Διεύθυνση του ΓΕΛ Μίκρας

Τηλ. 23920.63745

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων