Διεξαγωγή 3ου Τουρνουά Πετοσφαίρισης 3Χ3

Το διάστημα από τις 04 έως και τις 09 Μαΐου 2018 το Γυμνάσιο με Λυκειακές Τάξεις Τήλου  διοργάνωσε το 3ο    τουρνουά πετοσφαίρισης  3×3, το οποίο πραγματοποιήθηκε  στα Λιβάδια Τήλου, στο νέο γήπεδο πετοσφαίρισης του Δημοτικού Σχολείου.  Στο τουρνουά  έλαβαν μέρος 14 ομάδες. Έπαιξαν 60 παίκτες, 15 μαθητές και 45 ενήλικοι.

Στη διάρκεια των αγώνων διακρίθηκαν κάποιες φάσεις όπως το κρίσιμο μπλόκ από τον Χατζηφούντα στον Αλειφέρη στο τάϊ μπρέϊκ και ενώ το σκορ ήταν 13-14 υπέρ της ομάδας του Αλειφέρη. Το εντυπωσιακό και συγκινητικό του αγώνα ήταν ότι στον τελικό διαγωνίζονταν ως αντίπαλοι ο Κωνσταντίνος Σακελλάρης και ο γιός του, μαθητής της Β’ Γυμνασίου, Κυριάκος Σακελλάρης.  Πρώτη νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Δημήτρη Χατζηιωάννου, 2η νικήτρια η ομάδα του  Σπύρου  Αλειφέρη και 3η νικήτρια η ομάδα του Μερκούρη Μόσχου. Τις βραβεύσεις των νικητών έκαναν ο Αντιδήμαρχος Τήλου κ. Φιλίππου Ανδρέας, η Διευθύντρια του Γυμνασίου με Λυκειακές Τάξεις Τήλου κα. Μπάνου Ουρανία καθώς και η κα. Κούτρα Αλεξάνδρα από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, οι οποίοι παρευρέθηκαν στους αγώνες της τελικής φάσης του τουρνουά.

Οι παίκτες που διακρίθηκαν από την ομάδα Χατζηιωάννου ήταν ο Λεονάρντο Αγκόλλι και ο Δημήτρης Χατζηιωάννου. Από τη δεύτερη ομάδα, ο Κωνσταντίνος Σακελλάρης και ο Ηρακλής Σακελλάρης. Από την τρίτη νικήτρια ομάδα ο Μόσχου Μερκούρης και ο Αγγελιδάκης Μάριος. Η 2η και 3η ομάδα βραβεύτηκαν με ασημένιο και χάλκινο μετάλλιο αντίστοιχα, ενώ η 1η ομάδα σήκωσε το κύπελλο.

Στο ρεπορτάζ ασχολήθηκαν οι μαθητές του Γυμνασίου Τήλου.