Ενημέρωση Γονέων Κηδεμόνων και Μαθητών Γυμνασίου Θουρίας


Δημοσιευμένο στις 13 Νοεμβρίου, 2020 – 3:24 μμ | από Ντυμένος Αναστάσιος

Αγαπητοί γονείς, κηδεμόνες και μαθητές/τριες του Γυμνασίου Θουρίας,

Η 1η εβδομάδα διαδικτυακών μαθημάτων πέρασε με αρκετά προβλήματα τα οποία ελπίζουμε να λυθούν κεντρικά.

Αναγνωρίζουμε ότι τόσο οι καθηγητές μας όσο και οι μαθητές μας καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για την καλύτερη ηλεκτρονική μας επικοινωνία και ποιότητα στην εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση.

Μερικές επισημάνσεις:

  • Συνήθως τις ώρες λειτουργίας των σύγχρονων μαθημάτων, δεν λειτουργούν αποδοτικά κάποιες σελίδες του ΠΣΔ, π.χ. https://eclass.sch.gr/, https://blogs.sch.gr/gymthour/, https://webmail.sch.gr, (οτιδήποτε έχει μέσα το sch). Για αυτό τον λόγο, καλό είναι να έχετε κατεβάσει από πριν στον υπολογιστή σας κάποια αρχεία, όπως το πρόγραμμα του σχολείου και τα link των καθηγητών. (Σας τα επισυνάπτουμε στο τέλος αυτού του άρθρου ή μπορείτε να πατάτε λήψη αρχείου στα υπόλοιπα άρθρα)
  • Οι μαθητές/τριες πρέπει να συνδέονται με το πραγματικό τους ονοματεπώνυμο, ώστε οι καθηγητές/τριες να γνωρίζουν ποιους δέχονται στην τάξη τους.
  • Οι κανόνες σωστής συμπεριφοράς που ισχύουν στην φυσική τάξη ισχύουν και στην ψηφιακή.
  • Απαγορεύεται η καταγραφή εικόνας / ήχου άλλου προσώπου. Η καταγραφή της εικόνας ή της ομιλίας άλλου προσώπου κατά τη διάρκεια των δικτυακών μαθημάτων είναι παράνομη και επισύρει αστικές, ποινικές και διοικητικές κυρώσεις.
  • Όσοι γονείς/ κηδεμόνες δεν λάβατε ενημερωτικά email από το σχολείο την Κυριακή 8/11/20 και θέλετε να παραλαμβάνετε, συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα ΕΔΩ (Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν μόνο για τις ανακοινώσεις του σχολείου και τις ανακοινώσεις της εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης).

Πρόγραμμα Δευτέρας 16/11/20

Πρόγραμμα από Τρίτη 17/11/20

ωράριο webex

Συνδέσεις καθηγητών 

 

Για όλες τις αλλαγές θα ενημερώνεστε στο https://blogs.sch.gr/gymthour/

Η ομάδα υποστήριξης τηλεκπαίδευσης του Γυμνασίου Θουρίας.



  1. Δεν υπάρχουν σχόλια προς “Ενημέρωση Γονέων Κηδεμόνων και Μαθητών Γυμνασίου Θουρίας”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *